A akrepa Ana Kamp Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 7 Eyl 2009 #1 Selam Arkadaşlar, Herkes bayramda nereye gideceğini veya ne yapacağını yazarsa, 1) aynı yere gidecekler birbirini bilir fikir alış-verişinde bulunabilirler 2) henüz nereye gideceğini bilmeyenler bizlerden fikir edinebilirler güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle,
Selam Arkadaşlar, Herkes bayramda nereye gideceğini veya ne yapacağını yazarsa, 1) aynı yere gidecekler birbirini bilir fikir alış-verişinde bulunabilirler 2) henüz nereye gideceğini bilmeyenler bizlerden fikir edinebilirler güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle,
A akrepa Ana Kamp Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 9 Eyl 2009 #2 Ynt: Ben Bayramda...... Ben Bayramda Bam tur ile Yunanistan'a gidiyorum. Selanik, Atina ve Kavala. Özelikle Atatürk'ün evini göreceğim için çok heyecanlıyım. Düşünsenize yıllardır o evden bahsediliyor okullarda ama sadece resimlerden biliyoruz. Aranızda aynı tarihlerde gidecek olan var mı ? yada bana tavsiyelerde bulunacak?
Ynt: Ben Bayramda...... Ben Bayramda Bam tur ile Yunanistan'a gidiyorum. Selanik, Atina ve Kavala. Özelikle Atatürk'ün evini göreceğim için çok heyecanlıyım. Düşünsenize yıllardır o evden bahsediliyor okullarda ama sadece resimlerden biliyoruz. Aranızda aynı tarihlerde gidecek olan var mı ? yada bana tavsiyelerde bulunacak?