Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taneryilmaz79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,929
Öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın , karburotor konusunda eledelbrog biraz büyük gelebilir 500 cfm olmasından dolayı ben bu konuda araştırma yaptım kendi aracıma holley 390 cfm aldım. Montaj konusunda eliniz anahtar tutuyorsa (defender aldıysaniz tutmuyorsada bi takım çantası ile başlamanızi tavsiye ederim) yeni bir ördek conta alarak kendiniz değişimi yapabilirsiniz , ayarlama konusunda internette bir sürü Video var sadece ihtiyacınız olan bi adet vakum saati ve 30 cm boyunda bi hortum videolarda gayet açıklayıcı bilgiler var , amerikadan sipariş verrim derseniz almanız gereken parçaların kodları ve SİTE adresi verebilirim. Son olarak eklemek istediğim parça getirtecekseniz bir tanede yüksek performans distribütör getirtin performans çok farklı olacaktır . Yardımcı olabileceğim bir konu olursa memnuniyetle yardimci olmak isterim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim :smiley:

Holley çok ayar ister, edelbrock tak unut deniliyor, bu nedenle Edelbrock düşünüyorum. Edelbrock için parça kodları ve site adresi verirseniz sevinirim.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
 

Etiketler

Lastikleriyle hic uğraşmayın üzerindeki lassa 7.5 lar güzel alıp takacağınız lastiklerde çok farklı olmayacak araç biraz yumuşar o kadar kalın lastik tuzağına düşmeyin arazide tork herşey kalın lastikle torku sürtünme ile isi enerjisine çevirmenin ne anlamı var yakıttaki artışta çabası . Acili yanlamasina extrem isler yapmayacaksanız kalın lastik takmayın derim

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
235021986t5h.jpg

Lastiklerim yeni, eskiyene kadar kullanmayı düşünüyorum, araştırmadım ama benim lastiklere uyarsa bu jantlara geçeceğim, extrem işler yapmayacağım keyif için binmek uzun geziler yapmak istiyorum.
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
 


Çok teşekkür ederim :smiley:

Mesajınızı okuduktan sonra sahibinden'e baktım, manifold dahil 3700 TL , ben de manifold dahil Amerikadan ithal 3900 TL fiyat aldım ( Edelbrock 500 cfm), henüz pazarlık yapmadım.
Dediğiniz gibi işçilik çok önemli, bu işi İzmir'de yapacak iyi bir usta bulmam lazım. Aydın'da yaptırmaya cesaret edemiyorum.



Aracınız hayırlı ugurlu olsun bizde Denizlideyiz. Bizdede 94 v8 defender ve disco2 aracımız var. Denizliye gelirseniz bekleriz tanışmış oluruz.
 










Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,748
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst