Ben de XJ Sahibi Oldum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,287

tanyolu

Kamp II
Mesajlar
441
Tepkime Puanı
0
Yer
Ankara\Nevşehir
Herkeze selamlar.
Bir yılı geçkin gezenbilire üyeyim, çok heves ettiğim 4x4 mü sonunda aldım, artık etkinliklere kendi araçımla katılacam. Landrover di suzukiydi derken bide baktım 92 model XJ aldım, inşallah iyi etmişimdir, fotoları çekip yükleyecem.Şimdi sabırsızlıkla Ankara da bir etkinliğe katılmak istiyorum. Araçı şaşmazda Tuna otoya gösterdim herşeyin çok iyi durumda olduğunu söylediler. fakat ben tavan döşemesini yenilemek istiyorum, nasıl becerdilerse bi kaç yerinde sigara yanığı var. Ankara da tavan döşemesini bulabilirmiyim veya bunların yedek parçalarını satan yerler. Bu araçları hiç tanımıyorum sizlerin sayesinde tanıyacam. Bazen komik sorularım olursa kusuruma bakmayın. Mesela ön diferansiyelin orda bir selenoid var (elektirik kablosu bağlı)o nedir çok merak ettim. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah hepinizin kalbine göre versin.
 

Etiketler
Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum

[attachment=1][attachment=2]

NSAN 2010 0015


NSAN 2010 0016
 

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum

Hayırlı olsun. Karar vermek önemli her aracın kendine göre artıları ve eksileri var.
 

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum

Kazasız belasız, güle güle kullanmanız dileği ile

Selamlar,saygılar,

Burak
 







Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum

Teşekkür ederim arkadaşlar. Arabaya alıştıkca kullanmaktan daha çok keyif alıyorum, baya keyifli araçlarmış bunlar.
 




Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum

hayırlı olsun..ankarada bir kaç çıkmacı var..döşemeyi her hangi bir döşemeciye yaptırabilirsiniz..hatta kendinizde yapabilirsiniz..söylediğiniz kablo dif hava hortumu.tahliyede denir..
 


Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum

serkann' Alıntı:
hayırlı olsun..ankarada bir kaç çıkmacı var..döşemeyi her hangi bir döşemeciye yaptırabilirsiniz..hatta kendinizde yapabilirsiniz..söylediğiniz kablo dif hava hortumu.tahliyede denir..
Teşekkür ederim. bahsettiğim bakır boru ve üzerinde selenoin valf var, sanki selenoid valfe elektirik geldiğinde ya hava yada yağ biyerlere gidiyo ama anlayamadım :D en iyisi bi ustaya gidip göstererek öğrenmek.
Ayrıca tüm iyi dileklerde bulunan dostlara tekrar tekrar teşekkür ederim.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,030
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst