Ben de XJ Sahibi Oldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,358
Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum

ozgursenyurt' Alıntı:
Aracınız hayırlı uğurlu olsun çok güzel ve temiz bir araca benziyor.
güle güle kullanın...

Bende geçen hafta bi 88xj aldım ama bir gümrük evrakı yüzünden hala üzerime alamadım...
Bu hafta sonuçlanacak inşallah resimlerini paylaşacağım :smiley:
Sizin aracınızda hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. İşlemlerinizi kolaylıkla halledersiniz inşallah.
En yakın etkinlikte görüşmek üzere.

Etiketler

hayırlısı olsun, kazasız belasız günler dileğiyle işallah ağız tadıyla binersin aracına, benim aracımdada tavan döşemesi sorunu var yaptırmayı düşündüm döşemecile 450 civarında istanbulda fiyat çektile, çok temiz çıkmasını buldum onada 300 tl istiyorlar ama haftada sadece 1 gün araca bindiğim için o bana bakıyor ben ona bakalım sonumuz ne olacak, heralde kışa kadar böyle gider bu durum :smiley:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Şimdilik kendi çapımda hafif arazi yapıyorum çok keyifli oluyo. Ankara da en yakın zamanda bi etkinlik olurda giderim inşallah.

aracınız hayırlı olsun.bol çamurlu günler dilerim.
yüksetme kiti vs.işlemlerle çok daha güzel duracağını düşünüyorum.

Hayırlı olsun,
çok yakışıklı, kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın inşallah.

Sağolun arkadaşlar darısı tüm 4x4 almak isteyen dostların başına. Biraz durumu toparladıktan sonra yavaş yavaş gerekli olan şeyleri yaptıracam inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR