KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler
Boluya giderken Poyrazlar planınızı fark edemedim. Daha doğrusu ayrı bir başlık altında açmadığınız için fark edemedim. Tenekede tavuk süper olmuştur. Geri dönüşte uğrayıp merhaba diyemediğime üzüldüm.
İyi günlerde görüşmek dileği ile Selamlar.
Kenan YAMA
Arkadaşlarımın teşviği ile balkanlara gezi fırsatı yakaladık, 4 gecede 5 günde hızlı bir şekilde şehir panoroma şeklinde bir gezi yaptık. Resimleri aşağıdaki linkte paylaştım. Karavan ile alakası yok ama, kayıtta bulunsun. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86169.msg1109275#msg1109275
22.04.2012 tarihinde Gaziantep'te iş arkadaşımın kızının düğün törenine katılacağız.
Fırsat bu fırsat diyerek senelik izinden izin alarak rotamızı çizdik. (Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Mersin, Adana, Antakya, Kilis ve Gaziantep.) Düğün sonrası 24.04.2012 de iş başı yapacağımızdan dönüş yolunda ziyaret düşünmüyoruz. Önerilerinizi paylaşırsanız seviniriz.
Hatice Kenan YAMA
Hesap ve öneri/salık vermelerin yapılabilmesi açısından sormuştum; süre belli değildi çünkü. Biraz hızlı bir gezi olacak ama çalışan birisi için başka çare de yok...
Bence kabataslak bir tasarı yapılmalı, süre gözönüne alınarak uygulanmalıdır. Yakın yöreler, her zaman gidilebilecek, ulaşılabilecek yerlerde zaman yitirilmemeli; hedef uzak yerler olmalıdır. Neresi yakın, neresi size daha uzak, bunu saptayacak olan da sizsiniz.