Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şenol yirmiibeş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,285
Yer
İstanbul
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
05.01.2010 BALIKESİR-SUSURLUK
[attachment=4]

10722_1137522964302_1414210266_30370245_1605787_n.jpg

10722_1137523004303_1414210266_30370246_963155_n.jpg

10722_1137523084305_1414210266_30370247_3693275_n.jpg

20547_1208359775178_1414210266_30530057_6835322_n.jpg

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)

Şenol bey hayırlı olsun mu demeliyim bilmiyorum, çok hoş bir karavanınız var.
Camları açıp normal ışıkta fotoğraf çekseydiniz daha mı net belli olurdu.
Güzel gezilerde kullanın J9 cu arkadaşlar da çoğalmaya başladı.

Şenol bey,profilinizdeki bilgileriniz olmadığınızdan nerede olduğunuzu öğrenemedim. Fotoğrafın bir tanesi Susurluk'ta çekilmiş,Sususrluk damısınız? Bende ERDEK deyim,eğer susurlukta iseniz gelip geçerken uğrayıp tanışmak isterim,nede olsa bende J9 kullanıcısıyım. Aracın resimlerinden çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Sevgilerimle

Güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim.

Cavid Sezen

Aracınız cidden şahaneymiş...
Güle güle kullanın...

Amaaan ,nesini beğendiniz kıytırık J9 un ;) ;D ;D.Şenol arkadaşım forumda bu günlerdeki polemiğe yanıt gibi görünen işlevsel ve bir o kadar zevkli tasarım karavanınızda gönlünüzce geziler diliyorum.(hadi bana kolay gelsin,yeni bir tasarım görene kadar J9 da güzelmiş yahu diye düşün dur)

İç yerleşim planınız, benim çok beğendiğim, VW LT28 Florida, yada İndigo alkovenli karavanların iç yaşam düzeni gibi.(Tabii bunlar biraz daha enlidir)
Çok işlevsel ve kullanışlıdır.
Sağlıklı mutlu gezilerde kullanın. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum aracımı 1994 senesinde sıfıraldım karavan yaptırmak için gitmediğim yer kalmadı en son İST/kağıthanade yatçıya yaptırdım o gün bügündür kullanıyorum .Şimdi ise imkanlar çoğaldı malzeme sıkıntısı yok gibi lakin kalite olarak malesef imalatçılar istenileni veremedikleri gibi fiatlarda çok uçuk hepinize saygılarımı iletiyorum.

Vallla şenol bey araç şahaneymiş :smiley: evvelsi gün Feriköyde bir arkadaş J9 unu göstermişti aynı konuyu konuştuk 2004 modelmiş ama satsa tüm para vergiye gideceği için karavan yapacam dedi :smiley: sizinkini örnek gösterecem çok hoşuma gitti. Sorması ayıp bunun yüksek tavanı karsanmı yoksa orjinal fransız falanmı ?? bi bilgi verirseniz memnun olurum .

Güle güle kullanın selamlar
Erhan

Şenol bey güle güle kullanın, istanbul kağıthanenin neresinde adres veya telefonu varmı.

Şenol bey bencede mükemmel bir dizayn.Ayrıca kullanılan malzemede kaliteli ve renk lerde uyumlu olmuş.Dahası size hitap ediyor ve sizi gezdiriyor ya ,en önemlisi bu.tanıştırdığınız içiz teşekkürler.SEVGİ ve SAYGILAR.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR