Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunvw Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,629

tayfunvw

Kamp II
Yer
istanbul
Web
tayfunsunayezgi.blogspot.com
Buda benim Haci. Kendisi 1978 model VW Westfalia Camperdir. 2000 cc benzinli ve çift karbüratörlü VW Type 4 motora sahiptir. Orjinal 156.000 km'de ve bayag› iyi kondusyondadir.

p1018083.jpg

p1018110.jpg

p1018082.jpg

p1018091.jpg

p1018081.jpg

Etiketler
Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)

Sayın tayfunvw,

Foruma hoşgeldiniz!.. Kendinizi de tanıtma olanağınız olursa seviniriz..Sağlık ve mutlulukla, iyi günlerde, iyi gezilerde kullanmanız dilleğiyle...

Cavid Sezen

Selamlar Tanışma bölümüne yazdım. Burayada yazayım. Bizim vw forumlarıyla kıyaslayınca gezenbilir forumu çok karışık geldi bana :smiley:

İstanbuldan Tayfun Güner . 35 yaşında evli ve 1 kız babasıyım. Uslanmaz bir hava soğutmalı klasik VW tutkunuyum. Hali hazırda bir 1978 VW Vestfalia ve 1965 1200 Type 1 sahibiyim.

:smiley:
Tayfun? Hosgeldin.

Tayfun bey,

Aramıza hoşgeldiniz.

Ahmet Oral

sn. tayfun bey
dostlar arasına hos geldınız.
mehmet.

Foruma hoşgeldiniz.
Aracınız fabrikasından yeni çıkmış gibi görünüyor. İnce işçilik ve titizlikle elden geçirildiği belli. Allah nazardan saklasın.

Sayın Tayfun bey hoşgeldiniz.Çoğu motokaravancı dost ları tanıyorsunuz.Deneyimli ve tecrübeli bir karavancısınız.Aracınız çok güzel ve orjinal.Bendede bir 1980 md T3 var ve çok memnunum.Sevgi ve saygılar.

Aracınız gerçekten çok güzelmiş tayfun Bey. Foruma hoş geldiniz. 2000cc, benzinli, çift karbüratörlü motor çok yakmıyor mu? LPG falan var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR