KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Köşelerin dönüşüş yuvarlaklığından bahsediyorum, bazı camlar daha büyük yuvarlak olarak döner, bazıları daha keskin, döner....Yurt dışından cam ölçüsü alacaksan, cam ölçüsü olduğu kadar, delik ölçüsüde alıp ona göre delmek lazım...
Yarın arabayı görmeye gideceyim, belkide geçici olarak alır bayramda kısa bir gezi yaparız, tüm aile çok heyecanlıyız. Ruhsat işlemleri için malesef nisan ayını beklemek durumundayız . Ve asıl haziran ayında yapacağımız yaklaşık 1 ay kadar sürecek avrupa turumuz için eksiği kalmasın istiyorum. En iyisi bu kadar yeter deyip burdan sonra kullandıkça ihtiyaçları peyder pey belirleyip yapmak. Ne de olsa eksiklar hiç bir zaman bitmeyecek. Hatta içimde bir his var ki bunu Aydın beyde söylüyor bu araba bize küçük gelecek belkide 2. Bir camper yapım macerasına girişeceğiz. Hele bir yollara düşelim... Yarın teslim aldıktan sonra detaylı fotolarını çekip buraya koyarım. Bu macerada bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara içten teşekkürler.
Koltuğun arkasındaki eğime kadar hemen hemen bu klasik biçim en hoşuma gidenidir(marangozuma çizimimde bu eğimide yapmasını söylemiştim ama işi uzatacak diye vazgeçtim).Güzel günlerde kullanın.