Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,905
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Bende bisikleti ile 1000 lerce motoru ilede 100 000 lerce km yol yapmış vede hala yapan birisi olarak seyehatlerinizin kazasız belasız aynı heyecan içinde geçmesini dilerim kardeşim..

Etiketler
kamp piri

Piri'nin trafik sigortasını bugün yaptırdım 156 TL tuttu Bu arada ruhsat hala daha eve gelmedi gidip kendim araştırmam bulmam gerekiyor. Pirimle solo kamplarda olmaya ve gezmeye devam edeceğim.

Selamlar İzmir'den...

Bugün bir türlü eve gelmeyen ruhsatı da ben giderek bulup aldım bu sorun da çözülmüş oldu şimdi tek sorun Bursa gezisinde düşürmüş olduğum plakam önümüzdeki ay onu da çıkartacağım

Bu aralar pek motosolo gezi yapamıyorum onun yerine yeni dönem için hazırlıklar yapmakla meşgulüm. Piri ile Kamplı kampsız Gezilerimi blogumdan da takip edebilirsiniz. http://motogezisolo.wordpress.com/

Hayırlı olsun.sanıldığı kadar zor değilmiş.Güzel günlerde kullanın.Karşılaşmak umuduyla.Sevgiler.

Hayırlı olsun.sanıldığı kadar zor değilmiş.Güzel günlerde kullanın.Karşılaşmak umuduyla.Sevgiler.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102392.50#ixzz3BEYmo3ku

Teşekkürler selamlar.

Yarın motorumla solo Foça gezisi yapacağım Bu sene hiç denize girme fırsatı bulamadım inşallah yarın denize girer biraz keyif yaparım.

Selamlar

Arkadaşlar görünüşe göre ben karavancılığı beceremedim boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı gücümü yetiremedim bu işe bir türlü bunun yerine artık motorumla solo geziyorum motorlar için etkinlikler geziler buluşmalar düzenliyorum ve bununla ilgili bir forum sayfası da kurdum karavAnım daha yıllarca beni bekleyecek kısaca artık motorumla geziyorum ve kamplı gezilerimi burada paylaşsam bile bu kimsenin ilgisini çekmiyor gibi geliyor bana ben yine motorumla bölgemde yapılacak kamplara katılıyorum ve katılacağım ancak bunların çoğu Motorcu etkinlikleri ve kampları olacak bu bağlamda burada tanıştığım tüm arkadaşlara selamlar edip güzel yolculuklar ve iyi ve güzel kamplar dileyerek bir süreliğine karavan bölümüne veda etmek istiyorum bu başlığım ve diğer kamp ve gezi başlıklarım eğer mümkünse motorsiklet bölümüne taşınsın izmirden tüm arkadaşlara selamlar ve saygıyla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yucel Bey hic karsilasmasak bile gönül bagi var. .Gezenbilir öncesi de siz gezilerinizi yazardiniz.. Ben gezilerinizi okuyorum pek cevap yazmasam da. Sanırım sizin eski yazilarinizi bilenler de takip ediyordur.

yücel bey forumda yeniyim ancak tüm gezilerinizi, tüm resimlerinizi nerdeyse tek solukta içtim diyebilirim. en çok da molalarda çay bardağı arkasından çektiğiniz fotoğraflar hoşuma gitti.

şimdi ayrıldığınızı okuyunca üzüldüm açıkçası. eşime karavan işinden bahsederken, motosikletinizi ve yaptığınız gezileri gösterdim. ufacık imkanlarla ne güzellikler yaşanıyor aslında. siz farkında olmasanız da benim için çok cesaretlendirici oldu yaptıklarınız. güzel paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim her ikinize de güzel şeyler yazmışsınız ben kendi gücüm nispetinde kendince geziyor ve kAmplara katılabilirsem kendimi mutlu sayıyorum benim arkadaşlarımla katıldığım kamplarda arkadaşlık barış ve dostluk haricinde kimseden bir beklentim ve bir talebim geçmişte olmadığı gibi bundan sonra da olamaz arkadaşlar ancak ben kendi gücüm nispetinde geziler yapıyorum ve kimseyle aşık atacak durumda değilim arkadaşlar bu bağlamda kimsenin bir art niyetliliğne katlanmak zorunda kalmamak ve zaman içinde üzülüp kırılmamak adına kendim gibi motorsikletiyle gezmeye çalışan kişilerle tanışıp görüşmem ve maddi durum olarak kendime yakın insanlarla birarada bulunmam benim için daha mutlu ve huzurlu olacaktır bu açıdan durumum yeterli olup karavanımla gezebilene kadar kadar bir süre karavan forum ve etkinliklerinden uzak kalacağım ancak yine de forumu bir Motorcu kendi çapında gezgin birisi olarak takip etmeye devam edeceğim çünkü karavan etkinlikleri yapamasan bile karavan forumu takip etmek de benim bir zevkimdir arkadaşlar özgürce gezen tüm arkadaşlara buradan selam olsun sizleri takip etmeye devam ediyorum ve edeceğim selamlarımla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yugun bey araç önemli değil amaç önemlidir sizin amacınız kısıtlı bütceyle yaptıklarınız hayranlık verici örnek bir davranıştır sizi takip etmeye devam edeceğim .Saygılar iyi gezmeler

Sevgili Yücel kardeşim;Burada kimsenin kimseden farkı yok dolayısı ilede seninde hiç birimizden bir eksiğin yok.Ben geçen gün bisikletimle Ankara-Akçakoca-Ankara turu atarken inan karavanla yaptığım yolculukların çok ötesinde keyf aldım.Onun için sen ne ile seyahat edersen et senin mutlu olman çok önemli.Buradaki karavan sahibi arkadaşların hepsi (ben dahil) belli bir yaşın üzerinde.Sen genç yaşında gezmeyi bu kadar seviyorsun bizim yaşlara geldiğinde inanıyorumki karavan sahibi olursun .Dilerim allah sana bizimkilerden çok daha güzel bir karavan nasip eder.Sana şimdilik motosikletinle ilerdeki yıllardada motokaravanınla kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla..

Kimselere bağımlı olmadan özgürce motorumla geziyorum konaklamaları öğretmenevlerinde otel ve pansiyonlarda yapıyorum. Basit yaşıyorum basit yanıma sadece birkaç küçük eşya alıyorum o kadar. Motokaravan benim için emeklilikte olur ona da daha çok uzun zaman var. Buralardan karavanıyla gezenleri takip etmeye devam...

Arkadaşlar,

Benim kimse ile aşık atacak bir halim, durumum yok. Büyükşehirde geçim sıkıntısı yaşıyorum. Benim gezilerim kamplarım hep bana göre. Hayatta kimseden bir şeyini istemişliğim almışlığım yok. Kampta insanların sofrasına oturup ekmeğini yiyip suyunu içtiysem onları insan yerine koyduğum içindir. Onları koyduğum yerde bulamadıysam bu da benim suçum değil.

Selamlar...