Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,922
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Arkadaşlar,

Arkadaşlık ve dostluk dışında ateşin başında birlikte olup şarkılar türküler söylemek dışında hiçkimseden bir beklentim yoktu hala daha da yok... Müfteri insanlardan bana hiçbir şey olmadı. Müfteri olduklarıyla kaldılar hepiniz gördünüz. Ben bölgemdeki kamplara katılmaya devam edeceğim beni beğenemeyen de kampta benimle görüşmez konuşmaz olur biter...

Etiketler
kamp piri

Yücel arkadaş
Karavancı ve doğa düşkünü tarafımıza bakarsak, ticari düşünenler hariç birçoğumuz aynı amaç için yola çıkmışız, ben bu foruma bir tarihte üye oldum bişeyler öğrendim, ve aracımı yaptım, fakat enteresandır siz benim yeni üye olduğum tarihte de forum üyesi idiniz, ve hatta bazı konularda karşılıklı yazıştık, kısacası bu denli eski bir üye olarak az çok forum davranışını kabullenmeniz gerekir, burada ne önemli bilgiler, ne önemli tecrübeler varki basit ve uyduruk konuların gölgesinde kaybolmuş gitmiş, ilgi görmediğinizi sanıyorsunuz ama başlığınızdaki ziyaret sayısına bakınız, hiçte azımsanacak gibi değil. ben 60 yaşına geldim, ve inanın sizin yaşınızda sizin olanaklarınıza sahip değildim, ve bu arada bişey öğrendim " insan sadece kendi için yaşamalı " ve yaşamını diğerleri ile paylaşıyorsa bu bir lütuftur, eğer an dan haz alabiliyorsanız ne mutlu.
Dolayısıyla boşa kuruntu yaptığınıza inanıyorum, size şöyle birşey anlatayım, bir tarihte gene forum üyemiz olan ( TA2RX ) Bekir Hocamın Tek bir kare bir sisli yayla fotosu üzerine, o an aniden karar vererek Karadenize gitmiştim, vesile böyle bişeydir, izlenmediğinizi sansanızda bir çok göz üzerinizdedir, bence iyi ve faydalı bişey yapıyorsunuz, genede karar sizindir.

Aka' Alıntı:
size şöyle birşey anlatayım, bir tarihte gene forum üyemiz olan ( TA2RX ) Bekir Hocamın Tek bir kare bir sisli yayla fotosu üzerine, o an aniden karar vererek Karadenize gitmiştim, vesile böyle bişeydir, izlenmediğinizi sansanızda bir çok göz üzerinizdedir, bence iyi ve faydalı bişey yapıyorsunuz, genede karar sizindir.

Bakın bunu bilmiyordum. Demek ki daha çok yayla fotoğrafı paylaşmam gerekecek. Belki başkalarının da bu taraflara gelmesine vesile olur. :smiley:

Arkadaşlar,

Yaptığımız kampların hepsi güzel kamplardı. Arkadaşlık dostluk paylaşım vardı ateşin başında muhabbet vardı. Güzel kamplar yaptık. Ateşin başında birlikte özgürce eğlendik. Şimdi motorsikletimle yeniden haftasonu kamplarına katılmak istiyorum. Doğru bildiğim yaşamımı ve doğrularımı hiçkimse için değiştirecek değilim. Beni beğenemeyen benimle görüşmez konuşmaz olur biter bu benim çok iyi bir kampçı olduğum gerçeğini değiştirmedi ve değiştirmiyor arkadaşlar. Dostluk gibi, sevgi gibi, barış gibi doğrularımı savunmaya ve kamplarda olmaya devam edeceğim.

Ben bu konuyu okudum, acaba biyeri atladım mı diye bir daha okudum. Lakin sizi kim dışladı ve/veya hor gördü bulamadım. Sezerişiniz kime?

Gezmek gibisi yoktur, karavan veya motordiklet. Şimdi ismini unuttum, Rize'de bir yasli amca vardı. Vespa motoruyla Avrupa'yı, Amerika'yı defalarca gezmisti. Bu sevda araç veya maddiyatla alakali değilki...

Yücel bey bir ufagınız olarak bırakın kuru kuruntuyu paylaşımlarınıza devam edin.Severek takip ediyorum sizi

Arkadaşlar,

Önemli olan benim burada hiçkimseye muhtaç olmadığımı ve kimseden bir beklentim olamayacağını duyuruyor olmamdır. Kamplarda olmaya ve savunduğum dostluk gibi barış gibi sevgi gibi değerleri savunmaya devam edeceğim. Kim ne derse desin kendi hayatımı yaşamaya devam ediyorum ve edeceğim de. Belki benim çok param yok ama kendimce kendi bilgimi görgümü çoğaltmaya ve kaliteli bir insan olmaya çalıştığımı düşünüyorum. Hayatımda şimdiye kadar yaptığım her şeyde yüreğimin tertemiz bir yürek olduğunu düşünüyorum. Beni dışlayanlar mı? gerçekten önemli insanlar değiller ve yaptıkları şeyin gerçekten hiçbir önemi yok çünkü müfteriler bu meselenin üzerinden üç yıl geçti bu da kendilerine müfteri dememin kanıtıdır arkadaşlar. Bu meselelere girmenin bir gereği yok hayatta kalitesiz müfteri insanlarla aynı seviyeye inmeye hiç gerek yok arkadaşlar...

İzmir'den selamlar...

Arkadaşlar,

Allah herkesi gönlü güzel insanlarla karşılaştırsın, iftiracıdan şerefsizden uzak tutsun... Ölümden korkmam ama iftiradan ve iftiracılardan nefret ediyorum....

Bugün motoruma atladım ve ovacık yaylasına kamp yapmaya geldim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkürler harika bir kamptı tertemiz havada uyuduk ve uyandık akşam ateş başı muhabbetimiz de güzeldi. Ovacık her zamanki gibi harika...

Sevgili Yücel kardeşim; senin gezilerini keyfle takip edenlerdeyin ancak gezilerden çok sitemlerin ön planda seni beğenmeyenlerden filan bahsediyorsun.Sen gezilerinden kendi başına zevk almaya bak.Ben gittiğim alanlarda mutlaka birileri ile olayım düşüncesinde değilim . Ben eşimle beraber karavanımda yaşarım vede --aman yanımda birileri olsun demem-Bulunduğum alanda karavancı dostlarla karşılaşırsak nezaket kuralları dahilinde konuşur sohbet ederiz ancak dışlanacak kadar, iftiraya uğrayacak kadar, sitem edecek kadarda birbirimizi tanımamalıyalım ve samimiyet kurmayalım düşüncesindeyim çünki herkesin gezisi, keyfi, tatili kendisine vede eşine aittir .Ben eğer karavanımla yol almayıp kendi başıma senin gibi motosikletimle( yada bisikletimle )şehirlerası yollardaysam bunun keyfi bana yeter .Otobüs mola yerleri, kamyoncu park alanları ,tır parkları bana müthiş zevk verir sonrasında önümde uzanan 100 lerce km yol gitmek ve sonundada istediğim alana gitmek tek başımada olsam bana büyük heyecan ve keyf verir ve seyahatim süresince ne başka bir gezginin yanına gitmek nede onunla oturmak gibi bir beklentimde olmadığı içinde ne kalbim kırılır nede kalp kırarım .Dediğim gibi diğer gezgin arkadaşlarda sadece eşleri yada birlikte yola çıktığı arkadaşları ile beraber olmak isteyebilirler yanlarına gitmek istemeyiş sebeplerindemden biride budur.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sğlıkla..

Bence karavanla yada başka bir ulaşım aracıyla seyehat keyf için yapılmalıdır.Hele hele sürekli karavanda yaşanmaya başlanmışsa bu kalabalıktan, trafikten ,stresten , şehir keşmekeşliğinden uzaklaşmak içindir sakin dingin bir hayat yaşamak içindir.Ancak zaman zaman şunlarıda duyuyorum ve şaşırıyorum --onlar oradaysa ben gitmem bunlar burada ise karşılaşmak istemem -- x karavancı b karavancı ile küs c karavancı z oradaysa asla orada olmak istemem diyor .Sayın arkadaşlar küsecek kadar, birbirini görmek istemeyecek kadar neden iç içe girilir .Ben ne kimsenin beni üzmesine izin veririm nede kimseyi üzecek kadar sınırımı ve haddimi aşarim .Güzel bir denizkenarı ancak-- x karavancılar orada olduğu için ben o alana gitmeyeceğim --asla böyle bir duruma izin vermem .Karavanda yada teknede yaşam küslüklerden sıkıntılardan stresten uzaklaşmak içindir ve kimseninde beni üzmesine sıkıntıya düşürmesine izin vermem vede varlığımla , hallerimle, kılığımla, kıyafetimle, hareketlerimle vede aşırı samimiyetimlede kimseyede rahatsızlık vermemek öncelikli prensibimdir.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim .Sağlıkla..

Ben insanların olduğu haftasonu kamplarını seviyorum. Birlikte ateşin başında olmayı ve şarkılar türküler söylemeyi seviyorum. Benim zevkim de böyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR