Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,913

Etiketler
kamp piri
Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)

Arkadaşlar,

5-6 Ekimde çok güzel bir ovacık kampı yaptım. 25-26 Ekimde bir ovacık kampımız daha var. Tüm kampçı karavancı vosvosçu ve motorcu arkadaşları bekleriz.

Arkadaşlar,

Motorsikletimle de olsa kamplardayım. Kampa gitmek beni mutlu ediyor dinleniyorum yenileniyorum eğleniyorum geziyorum hepsi. Bu nedenle kamplara gitmeye ve kamplarda olmaya devam edeceğim.

Arkadaşlar,

Biz kamp gurubumuzda hepimiz arkadaşız. Aramızda ikinci sınıf bir insan olduğu yalan ve iftiradan başka bir şey değil. Biz haftasonları güzel yerlere giden birlikte yiyen içen ve eğlenen insanlarız. Kimimizin aracı vosvos kimimiz offroad kimimiz de kamp ve karavancıyız. Araçların pek önemi yok sonuçta biz bize benzeriz. Son dört yılda bu şekilde pekçok güzel etkinlikler yaptık ve ateşin başında birlikte eğlendik.

Motorun arkasına fiberden küçük bir römork yapmayı hiç düşündünmü, açılınca yatak çadır vs olabilecek gibi bişey.

Hayır böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum Bunun yerine heybelere kamp malzemesini doldurup çıkıyorum yollara...

Yalnız değilsiniz. Osman Gürsoy vespa motoru ile defalarca bütün Avrupayı ve Amerikayı arşınlamış. Aşağıdaki yazı dizisi maceralarını anlatıyor.

http://www.ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=666

Arkadaşlar,

Hayatımda hiçbir şekilde hiçkimse ile siyaset yapmış siyaset konuşmuş değilim. Kamp yaptığım dönemde kimseyi kimseden ayırmış bölmüş de değilim ben her zaman barış dostluk sevgi ve kardeşlikten yana olmuş ve öyle davranmış bir insanım. Müfteri insanlardan kimseye bir şey olmadı onlar müfteri olduklarıyla kaldılar arkadaşlar.

Selamlar...

Arkadaşlar,

Ben değerli bir insanım ve benim yaşamım herkes gibi değerlidir onu müfteri şerefsizlere ayıracak, onlar yüzünden üzülecek halim yok. Ben gezilerime kamplarıma ve hayatıma bakarım. Yine muhabbet ederim ateşin başında, yine yer içer gezerim her zamanki gibi eğlenirim arkadaşlar çünkü herkes gibi ben de bu hayata bir defa geldim.

Selamlar...

Arkadaşlar,

Kendime küçük şirin bir ev aldım boş zamanlarımda evimde oturup belgesel kanalı falan izliyorum. Evimin borcunu ödediğimden biraz sıkışık durumdayım ama olsun sonuçta kendi evimde oturuyorum. Kendi istediğim kadar gezemiyorum ama olsun bir gün bu borç ta bitecek arkadaşlar

Arkadaşlar,

Kendi halinde geçinip giden bir öğretmenim geçmişte kimselere muhtaç olmadığım gibi bundan sonra da olmam umarım.

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR