Ynt: Benim Son Kamp Aracım, Yuki 125-28h (piri)
Yücel arkadaş
Karavancı ve doğa düşkünü tarafımıza bakarsak, ticari düşünenler hariç birçoğumuz aynı amaç için yola çıkmışız, ben bu foruma bir tarihte üye oldum bişeyler öğrendim, ve aracımı yaptım, fakat enteresandır siz benim yeni üye olduğum tarihte de forum üyesi idiniz, ve hatta bazı konularda karşılıklı yazıştık, kısacası bu denli eski bir üye olarak az çok forum davranışını kabullenmeniz gerekir, burada ne önemli bilgiler, ne önemli tecrübeler varki basit ve uyduruk konuların gölgesinde kaybolmuş gitmiş, ilgi görmediğinizi sanıyorsunuz ama başlığınızdaki ziyaret sayısına bakınız, hiçte azımsanacak gibi değil. ben 60 yaşına geldim, ve inanın sizin yaşınızda sizin olanaklarınıza sahip değildim, ve bu arada bişey öğrendim " insan sadece kendi için yaşamalı " ve yaşamını diğerleri ile paylaşıyorsa bu bir lütuftur, eğer an dan haz alabiliyorsanız ne mutlu.
Dolayısıyla boşa kuruntu yaptığınıza inanıyorum, size şöyle birşey anlatayım, bir tarihte gene forum üyemiz olan ( TA2RX ) Bekir Hocamın Tek bir kare bir sisli yayla fotosu üzerine, o an aniden karar vererek Karadenize gitmiştim, vesile böyle bişeydir, izlenmediğinizi sansanızda bir çok göz üzerinizdedir, bence iyi ve faydalı bişey yapıyorsunuz, genede karar sizindir.