CatRot' Alıntı:Yani o çekiş normaldir mi diyorsun![]()
tahaozak' Alıntı:birkaç müdahale ile çekişi biraz düzeltebilirsiniz.
Meksefe nedir bilmiyorum. Baskı balata gidişi etkilemez tabi bitmiş bir halde değilse. Headers eksoz yaparsanız bujileri dediğiniz gibi yenilerseniz gidişi biraz düzelir.CatRot' Alıntı:Debriyaj baskı balata - meksefe - bujiler gibi değil mi?
CatRot' Alıntı:Teşekkür ederim resimleri koyacağım da önce yıkama yapacağımön görünümü seninkine çok benziyor ama benimki station wagon makaslı. Sen de benim yaşadığım sorunları yaşıyor musun?
CatRot' Alıntı:Sevgili Fırat Arkadaşım, debriyaj bayağı yukarıda kavrıyor kalkarken silkeleme değil de ağır kalıyor biraz bunun dışında gaz kafası filan kaliteli ve yeni zaten. Ben tüm testleri benzinde de yaptım çok büyük bir farklılık yok ikisi arasında. Bujilere baktıracağım baskı balataya da baktıracağım. İstanbul'dayım bu arada. ŞileYani aslında öyle adama akıllı trafiğe de çıkmıyorum benim istediğim hız filan da değil severek ve isteyerek aldım lakin benim için 1-2 de çok gaz bastırıp fazla yakmasın yeter. Aldığım arkadaş 100 km de 105 lira yakıyorum dedi ama benim testimde 100 liraya 165 km gittim. Gerçi bir nevi off-road yaptık o yüzden bu testi geçersiz sayıyorum bir daha ölçüm yapacağım...
CatRot' Alıntı:Sen ölçüm yaptın mı ne kadar yakıyorsun?
CatRot' Alıntı:Aynen. İlk zaman urun kıvıranların görünce ağzı açık kaldıbir de bizim buralar orman bölgesi özellikle avcıların falan çok hoşuna gitti
evet ikizler yarın yıkayacağım resimlerini de çekerim
![]()