Benim Yeni Aracım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CatRot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,241

Etiketler
Ynt: Benim Yeni Aracım :smiley:

Ben sadece arazi için almadım ama :smiley: günlük 15 km yol gitmem gerekiyor. Bu yolun 100-150 metresi kışın ciddi şekilde çamur olduğundan normal araçlar giremiyor. Böyle bir iş için almıştık ama ihtiyacımıza tam manasıyla cevap vermeyecek sanırım :/

CatRot' Alıntı:
Yani o çekiş normaldir mi diyorsun :(

arac lpg li ordan bir güç kaybı var zaten... 4x4 lük bakım yapsanız bile (ateşleme,yürüyen vs.) çok daha üst değerler elde edeceğinizi düşünmüyorum ne yazıkki.

CatRot' Alıntı:
Debriyaj baskı balata - meksefe - bujiler gibi değil mi?
Meksefe nedir bilmiyorum. Baskı balata gidişi etkilemez tabi bitmiş bir halde değilse. Headers eksoz yaparsanız bujileri dediğiniz gibi yenilerseniz gidişi biraz düzelir.

CatRot' Alıntı:
Teşekkür ederim resimleri koyacağım da önce yıkama yapacağım :smiley: ön görünümü seninkine çok benziyor ama benimki station wagon makaslı. Sen de benim yaşadığım sorunları yaşıyor musun?

Belki ağırlık nedeniyle seninki daha az çekiyor olabilir, benimki kısa sonuçta.
ben fazla kullanmadım daha ama hiç bir sorun yaşamadım...
Çankaya yokuşunu 2. vitesle rahat çıktım
1. vites isteyeceğini düşünmüyorum
1. vites isteyeceği yer de vardır tabi ama çekiş sorunum yok.
açıkçası hiç sorun yaşamadım

platin meksefeye bir baktır, tüp beyni ne durumda?
debriyajda kaçırma var mı? kaldırırken silkeliyorsa kaçırıyor olabilir...

bakımını yaptır şehir içinde 15 km bir şey değil
ben gündüz trafiğinde Ankara trafiğinde hem de takım elbiseyle kullandım
sıkıntı yok..
hangi şehirdesin?

Sevgili Fırat Arkadaşım, debriyaj bayağı yukarıda kavrıyor kalkarken silkeleme değil de ağır kalıyor biraz bunun dışında gaz kafası filan kaliteli ve yeni zaten. Ben tüm testleri benzinde de yaptım çok büyük bir farklılık yok ikisi arasında. Bujilere baktıracağım baskı balataya da baktıracağım. İstanbul'dayım bu arada. Şile :smiley: Yani aslında öyle adama akıllı trafiğe de çıkmıyorum benim istediğim hız filan da değil severek ve isteyerek aldım lakin benim için 1-2 de çok gaz bastırıp fazla yakmasın yeter. Aldığım arkadaş 100 km de 105 lira yakıyorum dedi ama benim testimde 100 liraya 165 km gittim. Gerçi bir nevi off-road yaptık o yüzden bu testi geçersiz sayıyorum bir daha ölçüm yapacağım...

CatRot' Alıntı:
Sevgili Fırat Arkadaşım, debriyaj bayağı yukarıda kavrıyor kalkarken silkeleme değil de ağır kalıyor biraz bunun dışında gaz kafası filan kaliteli ve yeni zaten. Ben tüm testleri benzinde de yaptım çok büyük bir farklılık yok ikisi arasında. Bujilere baktıracağım baskı balataya da baktıracağım. İstanbul'dayım bu arada. Şile :smiley: Yani aslında öyle adama akıllı trafiğe de çıkmıyorum benim istediğim hız filan da değil severek ve isteyerek aldım lakin benim için 1-2 de çok gaz bastırıp fazla yakmasın yeter. Aldığım arkadaş 100 km de 105 lira yakıyorum dedi ama benim testimde 100 liraya 165 km gittim. Gerçi bir nevi off-road yaptık o yüzden bu testi geçersiz sayıyorum bir daha ölçüm yapacağım...

Seversen dünyanın en güzel arabası:smiley:
Yakışın bence çok fazla
o kadar olmamalı

CatRot' Alıntı:
Sen ölçüm yaptın mı ne kadar yakıyorsun?

Ben ölçecek kadar binmedim daha

Satıcı 300 yakıyorum dedi ama 350'si vardır bence
Özgür'le Oktay ölçmüştür
Sen zaten verimsizliği hissetmişsin
Çekiş sorununu halledince ilk kalkışın rahatladığında
daha az yakarsın

350 yakarsa bir ömür satmam onu :smiley: bende 300-350 diye tahmin etmiştim acemi şöför değilim öyle sürekli gaza basmam şu sorunları halledeyim de ona göre bir performans değerlendirmesi yapayım :smiley: durduk yere moralim bozuldu ilk günlerden..

+Benim aracın ön görünümü hemen hemen seninkinle aynı hatta tıpa tıp :smiley:

İkizler demek...
Herkes çok beğendi aracı, beyaz çok yakışıyor bence
Alana kadar herkes delirdin mi diyordu...
şimdi bayılıyorlar.

Aynen. İlk zaman urun kıvıranların görünce ağzı açık kaldı :smiley: bir de bizim buralar orman bölgesi özellikle avcıların falan çok hoşuna gitti :smiley: evet ikizler yarın yıkayacağım resimlerini de çekerim :smiley:

CatRot' Alıntı:
Aynen. İlk zaman urun kıvıranların görünce ağzı açık kaldı :smiley: bir de bizim buralar orman bölgesi özellikle avcıların falan çok hoşuna gitti :smiley: evet ikizler yarın yıkayacağım resimlerini de çekerim :smiley:

Tabi fotografta belli etmiyor ama
Çoğu arazi aracından yüksek

kirliyken de güzel dostum, utanmasın...
İsim neydi bu arada?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR