KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benim yigit (land) 30krş şhr içi 28 krş şhr dışı standart 80km ile gidersem sıkıştırınca degerler degişiyor km çalışmıyor fakat düz yolda yasa çıkmadam önce 117 km ile radara girdim inanmadım 2008 model bir araçla denedik duble yolda yanyana 120 yapıyor ...
Anladım benim aracın da göstergesinde bir sorun olabilir. Araç 80 oluyor 81 olmuyor bu göstergeden kaynaklı olabilir heralde? Ayrıca bu avans ayarını araştırdım şimdi oldukça önemli bir şey anladığım kadarıyla. Özellikle bu çekiş konusunda. Ayrıca yakıt tüketimin çok iyiymiş.
abi sizin aracın şanzımanı mı değişikti, bizim makinalarda 125 yapabilmek için 5000 devir çevirmek gerekiyor ki o şekilde de sürekli gidilir mi bilmiyorum, sizin şanzımanın ne farklılığı vardı acaba
Ben bu aracı gümrükten almıştım. Aydın da yedek subay olarak görev yaparken onuda götürdüm. Benim kendi aracımdı hafta sonları arkadaşlarla izmir başta olmak üzere yakın yerlere giderdik.
araç 2285 cc lik benzinli motora sahip , 4 ileri şanzumanlı 5 kapılı sw bir araçtı. Ondaki kullanım rahatlığını , hızı ve sıcaklığı başka landlarda bulamadım.
iki kez şanzuman indirdim ne yazıkki o hıza bir daha ulaşamadım. şu andada yeni bir 109 topluyorum. Bitince aşagıdaki gibi bir araç olacak.[attachment=1]
o hıza ulaşmak mevcut oranlarla çok zor görünüyor abi, şimdi gaza getirip bana denettireceksiniz, başıma bişi gelmese bari ;D ben 105 falan yaptım, devir çok yüksekti o hızda giderken de..
Mete hocanın Seriesi de yüksek hızlara çıkabiliryor, sanırım onun da arazi şanzımanında bir değişiklik yapılmış çok rahat 130 u görüyormuş, bu arazi şanzımanlarındaki değişiklilkle ilgili bilgisi olanımız var mı?
o hıza ulaşmak mevcut oranlarla çok zor görünüyor abi, şimdi gaza getirip bana denettireceksiniz, başıma bişi gelmese bari ;D ben 105 falan yaptım, devir çok yüksekti o hızda giderken de..
Mete hocanın Seriesi de yüksek hızlara çıkabiliryor, sanırım onun da arazi şanzımanında bir değişiklik yapılmış çok rahat 130 u görüyormuş, bu arazi şanzımanlarındaki değişiklilkle ilgili bilgisi olanımız var mı?