Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar beter böceğin işleri devam ediyor.Orkunun da dediği gibi maymun gelince biraz yavaşladık. Ama pabucu dama atılmadı elbette.
Şu anda kaporta,boya,mekanik işleri bitti elektirikçide.Elektirik tesisatını komple yenilemeye karar verdik.Döşemelik fazla işimiz yok zira koltukları (sparco yarış koltukları) hazır sadece montajı yapılacak.Yeni ayakkabılar aldık böceğimize hemde rugan çok fiyakalı oldu.Bilmiyorum ona betermi yoksa şirin böcekmi diyecez kararsızız. :
Bugün veya yarın son halini gösteren,birkaç foto ekliycem
bende kayıt olduğum günden beri konuları takip ediyorum. herhangi bir cj sahibi olmasamda cj lerin hastasıyım. Ama keseme göre adam edebileceğim bir cj bulursam affetmem.
Beter böceğin son halini merakla bekliyoruz.
Saygılar
Resim koyacaktım ama bir türlü fırsat bulupta resim çekemedim.Her defasında bir aksilik oldu ya foto makinası yanımda değildi yada makinayı yanıma aldığımda işlerden vakit bulup gidemedim böceğin yanına.Ama artık Böcek bizim sanayiye geldi hergün yanına gidebilirim.Şu anda rollcage yapılıyor.Ama işler yavaş gidiyor.Bir iki güne kadar resimler gelir arkadaşlar.
Henüz göremedik çocuğu,Orkun.Bir ilk gün gördüm sonra kayıplara karıştı.İlk hali pek kibarcıktı ama şu an ne oldu? Neye benziyor çok merak ediyorum.Hele bi son halini görelim onada buluruz bir isim.