Arkadaşlar geziyi düzenleyen, emeği geçen herekese çok teşekkür ederim şahsım ve ailem adına. Süper bir gün geçirdim. Resimleri ve videoları görmek isteyenler için birazdan göndericem. Bu arada beni " çeken " herkese teşekkürler.. ;D
Arkadaşlar belki biraz kişisel bulabilirsiniz resimleri kusura bakmayın, aracı tek kişi kullanınca bu şekilde oluyor...Resimler ve Videolar aşağıdadır...Saygılarımla...
[attachment=1]Beykoz gezisinin erken tarih'e alındığını bilmiyordun telefonun sesiyle uyandım Suat Kabal arıyordu kemerburgaz civarında takılalım demesini beklerken babaaaaa nerde kaldın beykoz dereseki deyiz deyince jeton düştü geziyi erken tarihe almışlar dedim yüzümü bile yıkamadan marşa basıp dereseki ye doğru yola düştüm gerekli bilgileri nasıl olsa telefonla alırım diye düşündüm yakıt ikmali hem toyotanın hem benim (efes ateş suyu) DERESEKİDE Suat Kabal ve Fikretle buluşup konvoyu aramaya başladık parkur'un başında yetiştik aman tanrım parkur yapılı araçlara göre ama etraf standart kaynıyo en az 30 araç burayı bitirmeye gün yetmez dedim ve haklı çıktım batıp çekmekten fotoya vakit ayıramadık hepsi 4 tane arkadaşlardan fotoları bekliyoruz
[attachment=1]Daha ilk kanalda 1 saatten fazla takıldık 5- 6 araç geçebildi takılmadan geçebilen 2-3 araç hemen bir program yapmalıydık konvoy'u geri çevirip alternatif yol bulup başka bir noktada buluşacaktık ama evdeki hesap herzaman olduğu gibi çarşıya uymadı riva da bir araya geldiğimizde saat 4 olmuştu bilie bu arada ben bile arabayı batırmayı becerdim eyvah KUTUPAYISI da yok yandım derken Hasan güçlü gc ile asıldı ve işi yırttik yiyenbilir moduna geçmek için yola çıktık .......[attachment=1][attachment=2][attachment=1][attachment=2]
bir hafta sonu daha kazasız belasız güzel geçti.
geziye katılan emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
geziyi düzenleyip hafta sonunu bize rehberlik etmek için ayıran cemil arkadaşımıza ayrıca teşekkür ederim.