Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,392

Hakan555

Kamp III
Yer
Çekmekoy-Çavusbası
Arkadaşlar 19-20 kasım da Beyoff oyunları yapılacak.
Çoğumuzda sanırım katılacağız.
Bu oyunlar öncesi Beyoff izin verirse mahsuru yoksa Bayramın son günü 9 kasım ile 13 kasım arası bi tarih kararlaştırıp gitsek.
Mangalımızı yaparken parkurdaki arkadaşlarımızın araçlarını izlesek turumuzu atsak nasıl olur ?

Vakit kalırsa deniz kıyısında bi gezinti yapar Riva yakınlarında geziyi devam ettirebiliriz. (Bozhane v.s bilenlerle konuşuruz kararlaştırırız burdan)

Etiketler
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

Hakan Bey programı hazırlarsanız Kuzukimle yanınızdayım ben, kaşar sucukları hazırlasak mı? ;D

selimsani' Alıntı:
Hakan Bey programı hazırlarsanız Kuzukimle yanınızdayım ben, kaşar sucukları hazırlasak mı? ;D
Abi sensiz olmaz zaten. Sonra gezinin resimlerini kim yükleyecek :smiley:
Bence sucuk ekmekleri hazırlamaya şimdidien başlayın :smiley:

Mangal hazır Kuzukinin bagajında her daim zaten, kaşar-sucuk ları hazırlamak işin kolayı, makina da hazır, hatta bu sefer çift makinayla gelirim (geçen sefer başka gezideydi) siz zamanı söyleyin yeter...

selimsani' Alıntı:
Mangal hazır Kuzukinin bagajında her daim zaten, kaşar-sucuk ları hazırlamak işin kolayı, makina da hazır, hatta bu sefer çift makinayla gelirim (geçen sefer başka gezideydi) siz zamanı söyleyin yeter...
Kalabalık olursak tek sizin mangal belki yetmez takviye yaparız. Evet sucuk kaşar hem kolay hem lezzetli. Geçen gezide aç kaldık.
Zaman konusunda genel ortalamaya bırakalım bence. Bana 9 kasımdan itibaren hergün uyar. Son gezimizdeki arkadaşların hepsi gelir umarım.
Bu kez lastikleri standart olan araçlarıda alırız.

Kesinlikle o güzel olur, her aracın katılmasından yanayım ben her zaman, sonuçta herkes kendi aracıyla gezmek ister, oyunlardan sonra gezilecek yer güzergahı ona göre seçilirse hem katılım da ona göre çoğalır...

Oyun alanında arkadaşlarımız çamura rampaya bayıra doyar sanırım.
O zaman Riva koylarından Sahilköye kadar giden yollar varmış oraya geçeriz. Yada Bozhane tarafına.
Geziden önce bilenler zaten yorumlarını yazacaktır. Gerekirse keşifte yaparız.

Selamlar

Fikir çok güzel inşallah gerçekleşir bende hem tanışma hemde aracı deneme fırsatı bulurum diye düşünüyoırum mangal olayı zaten muhteşem.
İnşallah bir engel çıkmaz.

Saygılar.

Merhaba

Takıpteyım. Standart lastıklı aracları da alırız deyınce bırden gozlerım acıldı))
Insallah katılıyorum....

Hakan Hocam, bayramın 3. günü Perşembe yapsak bence çok iyi olabilir... İlk günler kurbandı, gelme gitmeydi diye geçer, 4. gün de geziden sonra dinlenme için iyi olabilir?

Evet güzel olur, katılımın çok olur da eğleniriz yine inşallah, standart araçları da bekliyoruz...

1. Hakan Kahraman 2004 Vitara 1.6 3 Kapı otomatik
2. Selim Sani Güngör 2004 Kuzuki

Selamlar

Bayramın son günü izin alabilirsem gelmek istiyorum

Takip

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR