KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak
Bu fotoğrafla da elimdekiler bitmiş oluyor, mümkün olduğunca azaltmaya çalıştım fotoğrafları ama yine de çok olmuş olabilir, idare edin Oldukça güzel bir geziydi, bir dahaki geziyi yakın zamanda bekliyorum...
Selamlar
Ne ara fırsat bulup bu kadar güzel fotoğrafları ve videoları çektin anlayamadım ama çok güzel olmuş ellerine saglık.
Ayrıca Beyoff yarışlarından önce katılacaklar için parkur hakkında bilgi verici fotograflar ve videolarda var. Ben zaten katılıcam kısmet olursa zaten teklifte aldım ama saadece seyirci olarak katılıcam ;D
Foto video ve beni çekenlere sonsuz teşekkürler. Plakamı yarın çıkartabilirsem hemen tekrarlayabiliriz
Beğenmenize sevindim, yeterki gezi olsun ben hep çekerim, diğer makinayı getiremedim, o yüzden fotoğraflar çok net değil, ufak makinayla bu kadar oluyor...
Yola çıkmak durumunda kalmam kötü olmuş, görünüşe göre güzel gezmişsiniz. Umarım Beyoff'a kadar işlerimi bitirebilirim de en azından yarışları izlerim.