Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,353

Etiketler
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak

Bu fotoğrafla da elimdekiler bitmiş oluyor, mümkün olduğunca azaltmaya çalıştım fotoğrafları ama yine de çok olmuş olabilir, idare edin Oldukça güzel bir geziydi, bir dahaki geziyi yakın zamanda bekliyorum...

Selamlar

Ne ara fırsat bulup bu kadar güzel fotoğrafları ve videoları çektin anlayamadım ama çok güzel olmuş ellerine saglık.
Ayrıca Beyoff yarışlarından önce katılacaklar için parkur hakkında bilgi verici fotograflar ve videolarda var. Ben zaten katılıcam kısmet olursa zaten teklifte aldım ama saadece seyirci olarak katılıcam ;D
Foto video ve beni çekenlere sonsuz teşekkürler. Plakamı yarın çıkartabilirsem hemen tekrarlayabiliriz

Saygılar.

GüzeL gezi oLmuş ... Herkesin bayramı mübarek oLsun Devamını bekLiyoruz

PayLaşım için teşekkürLer

Beğenmenize sevindim, yeterki gezi olsun ben hep çekerim, diğer makinayı getiremedim, o yüzden fotoğraflar çok net değil, ufak makinayla bu kadar oluyor...

Selim resimler harika. Eline emeğine sağlık.

Beyoff pistine gitmek için girdiğimiz orman yolu yağmurlu havalarda harika olur.
Gezi olayını tekrardan düzenleyelim.

merhaba arkadaşlar bugun koltukları soktum sirket icinde kurutuyorum ....

kaşar sucuk harıkaydı ellerıne saglık selim kardesim ..... guzelbir geziydi ..... suyun icinde biraz fazla kaldım galiba uşutmuşum

herkese selamlar ...

araçta problem varmı . Durumu nedir.

Çok eğlenceli bir gündü katılan arkadaslara çok teşekkür ederim. Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

ta2sh' Alıntı:
Çok eğlenceli bir gündü katılan arkadaslara çok teşekkür ederim. Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

Aytekin abi bizler senin tecrübe ve emeklerin için teşekkür ederiz.
Senden öğrenecek çok şeyimiz var daha

Hakan abi rica ederim sayende güzel bir gezi oldu.

Bende diyorrum ki starex te bir gariplik var. sonradan dikkat ettimki kesinlikle garip değil nede olsa bize her yer trabzon.

Yola çıkmak durumunda kalmam kötü olmuş, görünüşe göre güzel gezmişsiniz. Umarım Beyoff'a kadar işlerimi bitirebilirim de en azından yarışları izlerim.