Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,275

Etiketler
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :smiley:

Bu fotoğrafla da elimdekiler bitmiş oluyor, mümkün olduğunca azaltmaya çalıştım fotoğrafları ama yine de çok olmuş olabilir, idare edin :smiley: Oldukça güzel bir geziydi, bir dahaki geziyi yakın zamanda bekliyorum...

son.jpg

Selamlar

Ne ara fırsat bulup bu kadar güzel fotoğrafları ve videoları çektin anlayamadım ama çok güzel olmuş ellerine saglık.
Ayrıca Beyoff yarışlarından önce katılacaklar için parkur hakkında bilgi verici fotograflar ve videolarda var. Ben zaten katılıcam kısmet olursa zaten teklifte aldım ama saadece seyirci olarak katılıcam ;D
Foto video ve beni çekenlere sonsuz teşekkürler. Plakamı yarın çıkartabilirsem hemen tekrarlayabiliriz :smiley:

Saygılar.

GüzeL gezi oLmuş ... Herkesin bayramı mübarek oLsun :smiley: Devamını bekLiyoruz

PayLaşım için teşekkürLer ;)

Beğenmenize sevindim, yeterki gezi olsun ben hep çekerim, diğer makinayı getiremedim, o yüzden fotoğraflar çok net değil, ufak makinayla bu kadar oluyor...

Selim resimler harika. Eline emeğine sağlık.

Beyoff pistine gitmek için girdiğimiz orman yolu yağmurlu havalarda harika olur.
Gezi olayını tekrardan düzenleyelim.

merhaba arkadaşlar :smiley: bugun koltukları soktum sirket icinde kurutuyorum ....

kaşar sucuk harıkaydı ellerıne saglık selim kardesim ..... guzelbir geziydi ..... suyun icinde biraz fazla kaldım galiba uşutmuşum :smiley:

herkese selamlar ...

sabri yucel' Alıntı:
merhaba arkadaşlar :smiley: bugun koltukları soktum sirket icinde kurutuyorum ....

kaşar sucuk harıkaydı ellerıne saglık selim kardesim ..... guzelbir geziydi ..... suyun icinde biraz fazla kaldım galiba uşutmuşum :smiley:

herkese selamlar ...

araçta problem varmı . Durumu nedir.

Çok eğlenceli bir gündü katılan arkadaslara çok teşekkür ederim. Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

ta2sh' Alıntı:
Çok eğlenceli bir gündü katılan arkadaslara çok teşekkür ederim. Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

Aytekin abi bizler senin tecrübe ve emeklerin için teşekkür ederiz.
Senden öğrenecek çok şeyimiz var daha :smiley:

Bende diyorrum ki starex te bir gariplik var. sonradan dikkat ettimki kesinlikle garip değil nede olsa bize her yer trabzon. :smiley:

Yola çıkmak durumunda kalmam kötü olmuş, görünüşe göre güzel gezmişsiniz. Umarım Beyoff'a kadar işlerimi bitirebilirim de en azından yarışları izlerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR