Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,539
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

acaba gideceğimiz bölgede son durum nasıl... Karlar erimiş olmalı, takip ettiğim kadarıyla da iyi yağış aldı orası bu hafta, önümüzdeki günler içinde hep yağış gösteriyo... Toprak oldukça suya doydu gözüküyo... Heyelen tehlikesi varmı acaba??? Çamur kesinde... ona göre önlem almak gerekebilir...

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

valla yaben 4 hafta oldu kafayı yiyecem artık bu hafta bi yerlere gitmem gerek

Evet arayı açmamak laızm,3 hafta oldu,c.tesi kros yaptık kesmedi,dün seloyla off-road yaptık arazide yine olmadı,kesinlikle arayı açmamak lazım.

Biz de bunu yaptık. 8,5 km Belgrad ormanı

Pardon,

2 kez göndermişim. Yanlış anlamayın. Sadece bir tur yapıldı. Yürüyüş, kısa koşular, tırmanma, iniş, 2 defa dere geçişi.
Fakat başlama noktasına döndüğümüzde bir tur daha atacak gibi hissediyorduk. Maalesef vakit yoktu.

Ekip çalışmış boş geçirmemiş hafta sonunu afferin bize

Efe bey bunlar rus kefali Mayıs ayında başlıyor. Levrekle karışık.
EKARAIS' Alıntı:
Adnan kardeşim, İlk fırsatta dalmaya geliyorum oraya haberin olsun. Ne güzel balıklar onlar öyle.

KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-ADNAN+murat (Vitara)
7-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Ahmet 2 kişi(cj-6)
11-dost 0,5 kişi
12-Mustafa abi (MKG) land rover defender 110
Keçi gelmeyeceğini söyledi bana ,listeden çıkartıyorum.

2 yada 3 arkadaşımız daha katılabilir.Kesin olmadığı için listeye eklemiyorum.Herkese bol selam ve saygılar.HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM.lütfen gelsin artık şu cumartesi...

Evet gelsin çok sıkıldık valla.

yahu herkese selamda selo ben kadriyeyle bugun konuştum o gelecektiiii hatta mustafa abiyle gelecez biz berabeeeer ne zaman söledi sana gelmeyecem diye ya

BENİM GELİP GELEMİYECEĞİME SEN KARAR VEREMEZSİN SELAMİ.. EĞER GELMEYECEKSEM GELMİYORUM DİYEREK BEN BİLDİRRİM..SENİ NE ZAMAN AVUKATIM İLAN ETTİM BİLMİYORUM...BENCE ARTIK HERKEZE SATAŞMASAN İYİ OLUR.. ÖZELLİKLE KEÇİYEEEE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-ADNAN+murat (Vitara)
7-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Ahmet 2 kişi(cj-6)
11-dost 0,5 kişi
12-Mustafa abi (MKG) land rover defender 110
13-KEÇİ

Çiğdem mustafa abi bizi ayaştan alacak sağolsun ...

Gelmene çok sevindim.Çiğdem'de üzülmüştü gelemiyorsun diye

Eyvallah Murat vücut sağlığımız yerinde olduğu sürece geliriz..geleceğizde...Allah akıl sağlımızı korusun..gerçek dostlar sağolsun... vatan sağolsun...