Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,548
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Evet abi işin özü o zaten.Bu bilgileri doğada kullanmak,kullanabilmek.zaten bu bilgilerde yaşanılarak öğrenilmiş şeyler değilmidir.

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Çiğdem,

Bizim ofis 18. katta, Restaurant ise 2. katta. Bugün öğleyin arkadaşlarla yemeğe indik. Ben çok hafif yedim. Biraz da sohbet ettikten sonra asansörün başına geldik. Bir anda aklıma senin yazdıkların geldi. Arkadaşlara ben yürüyerek çıkacağım deyince önce anlamadılar. Birkaç saniye sonra ne dediğimi farkedip şaşkınlıkla bana bakarlarken arkamı dönüp merdiven boşluğuna yöneldim. 6 dakikada 16 kat çıktım. Çok zorlandım denemez fakat yoruldum.

Senin nasıl gidiyor bakalım?

Seloo coşmuşsun yaaa yazdıklarınızı printerden döktüm bi ansiklobedi oldu valla ;D

"Yukarıda, kısa – kısa değindiğimiz konular hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Deneyimlerimiz doğrultusunda yardımcı olmaya çalışacağız."

Ben sekreter keçi.. Dağ için 1 'e Trekking için 2'ye Off-road için 3'e kamping için lütfen 4'e tuşlayın...Mutlu tırmanışlar ;D

Pangea'dan etkinlik duyuru alıntısı;

14 – 15 Mart Çukurören Off-road Ve Zirve tırmanışı

Buluşma yerimiz saat 14.00 te Beypazarı Karagöl önüdür. Buradan konvoy oluşturarak Yazıca köyü üzerinden kamp noktasına geçeceğiz. ( 40 23’49.34’’K 32 00’17.25’’D ) Off-road bölgesi Yazıca köyü ile kamp noktası arasındaki bölgedir ve uzunluğu yaklaşık 9 km dir. Diğer yola göre daha fazla karla kaplı ve uzun olan bu rotayı çok daha az heyelan riski olduğu için seçtik.
Kamp alanında çadırların kurulması, yemek yenmesi sonrasında kısa bir gece yürüyüşü yapılacak ve 23.00 istirahat başlayacaktır. Etkinlik süresince alkol alınması yasaktır.
Pazar günü 07.00 de kalkıp toparlanma ve kısa bir kahvaltı ardından 08.00 de tırmanmaya başlayacağız. Karla kaplı ve bazen 50 dereceyi bulan diklikteki rotayı ikişer kişilik takımlar oluşturarak tırmanacağız. Her takımın arasında duruma göre 10 ila 30 mt mesafe olacak ve tüm takımlarda el telsizi bulundurulacaktır. Katılımcıların sırt çantalarında ilk yardım malzemeleri ve bir bekçi düdüğü bulundurmaları zorunludur. Bu gereçler etkinlik öncesi faaliyet sorumluları tarafından görülecektir. Kask, ip ve emniyet kemeri bulundurulması güvenlik açısından olumludur, tüm sporcuların bulundurması zorunlu değildir.
285 mt irtifa yı 1000 mt yürüyerek alacağız. Zirve yapacağımız noktada (40 23’18.57’’K 32 00’ 28.35’’D) keşif ve fotoğraf etkinliği sonrasında dikey riski daha az olan güney rotasından ineceğiz. Yaklaşık 4 km sürecek bu etkinliği saat 13.00 de bitirmeyi hedefliyoruz.
Etkinliğe gelip tırmanışa katılmayacak arkadaşlar diğerlerini kamp alanında bekleyecekler ve dönüş beraber yapılacaktır.
Zorluk derecesi TURUNCU olan bu etkinliğe kendilerini hazır hissetmeyen arkadaşlarımızın katılmamalarını, bunun yerine 21 -22 Mart tarihlerinde yapacağımız ve zorluk derecesi yeşil olan ‘Yedigöller Kamp Ve Derin Orman Yürüyüşü’ faaliyetine gelmelerini öneririz.

Pangea Off-Road

yaa efe abi cidden baya fark var yani 5 kg ağırlıkla çıkıyorum akşamları ben o merdivenleri ilk çıkmaya başladığımda çok soluk soluga kalmıştım ve bi ara katta 1 2 saniye dinlenmiştim ama şimdi aynı ağırlıkla daha az yoruluyorum bi solukta çıkıyorum ve daha iyiyim nefesim daha kontrollü şimdi :D

Bu akşam muratla düz duvar tırmanışı yaptık daha doğrusu iple ben tırmandım onlar baktılar iyi bir akşam iş sonrası stres giderme muhabbeti oldu resimleri yarına kadar merak ediverin artık.

ADNAN ABİ AŞMIŞ ARTI KYA :D

hakket ya Adnan abi aşmıs :-\

Sabırsızlıkla resimleri bekliyoruz.

Duvarın önüne geldik bir hışımla çıkmaya heveslendim öyle yapıyorum olmuyor böyle yapıyorum olmuyor ip acıtıyor,duvar kayıyor vesselam duvarın önünde baya bi debelendim tabii bizim tayfalar gülmekten yerde su çukurları oluşturdu bu yaşta senin neyine düz duvara çıkmak diye!

IMGP2097.jpg

Ama ben yılmadım önce hafiften masayı ayarladık akşam karanlığında birazcık demlendik . (Demlendik deyince çay anlamında değil.)

IMGP2107.jpg

Ve duvarın dibine aynı zamanda ipinde yanına geldim ıspanağımı yedim yani içtim. (Temel reis gibi.)

IMGP2099.jpg

Ve işte sonuç çıkamazsın diyenler bu sefer kıvırmaya başladılar bizde çıkarır diye bende ıspanağımı vermem nasıl çıkarsanız çıkın dedim.

IMGP2100.jpg

IMGP2103.jpg

Adnan abi
şişeyi bitirseydin halatsız çıkardın ordan.

Bizde Beypazarı ekibi olarak bu hafta sonunu boş geçirmeyelim dedik.Sabah erken inözü vadisinde 5 km civarında koştuk.üstüne portakal suyu ve devamında Beypazarı simidiyle birlikte süper bi kahvaltı yaptık.Zımba gibiyiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR