Bildiğiniz Bisiklet Festivali Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kulacc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,981

kulacc

bisikletlı olmak ayrılacılıklıdır saygı ister!!!
Yer
fatih/ istanbul
slm herkese malum bahar da geldı gecıyor bisiklet festivalı eglence muhabbet gırla dolu olan bır mekan biliyonuzmu istanbula dısı 3 saat' yakın il veya kasaba olabilir tşk...

Etiketler
Ynt: Bildiğiniz Bisiklet Festivali Var mı?

Bisiklet festivali duymadım. Ama spor tırmanış festivalleri gerek mekan gerek ortam olarak bisiklet severlerin toplanması için keyifli anlar sunuyor. Kısmetse en kısa zamanda alacağımız bisikletlerimiz ile güzel heyecan dolu organizasyonlar yapacağız.

Görüşmek üzere,

Hoşçakalın.

Forum sitesine daha yeni kayıt oldum fakat gerçekten çok hoşuma gitti.
Herhangi bir bisiklet festivali bilmiyorum ama bu sitenin katılımcıları ve tüm diğerbisikletçilerle birlikte biz bir festival düneleyebiliriz ben yer için Erdek/Kapıdağı oneriyorum İmzada bulunan youtube linklerinden erdeği ve civar köylerini tanıya bilir on bilgi edinebilirsiniz eğer erdek için herhangi sorunuz olursa sizlere yardımcı olmaktan büyük zevk duyarım en kısa zamanda fotoğraflarlada desteklicem bu konuyu..
görüşmek üzere...

Enigma selamlar. Açıkçası bizde en yakın zamanda bir bisiklet festivali düşünüyoruz. Bu konu ile ilgili çalışmalar için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Erdek böyle bir organizasyon için iyi bir bölge. Doğası ve denizi ile biz bisikletçiler için uygun bir ortam diye düşünüyorum.

okhan_b@hotmail.com msn adresim gerekli yazışmalar fikir alışverişi ve koordinasyon için sizlere yardım edebilirim fotoğrafli ve görüntülü olarak...

1-) enigma
2-)phobios
3-)atlantis

gelecekler olursa kendi aramızda gezengbilir ve diğer klüblerle birlikte ufak bi organizasyon duneleyebiliriz.. sağdece çadırlarımız bisikletlerimiz ve birde kamp ateşi ile :smiley:

Ohoooooo :smiley:)
Tamam valla gezenbilir bisiklet organizasyonu hazır.
Okan paşam kısmetse yapalım bu işi. Msn den ulaşırım ben sana.
Kolay gelsin,görüşmek üzere...

tamam ozaman Moderatörlerden biri bir topic ile bu klonuyu gündeme getirsin bakalaım katılımcılar kimler olucak ona göre tarihini belirler haritalandırır camp alanını belirller gideriz...

Enigma selamlar. Önümüzdeki hafta küçük bir şehir dışı işim var. Döner dönmez bu olayla ilgili başlığı açacağım. Muhtemel Temmuz ayı içerisinde güzel bir organizasyon yaparız. Ben organizasyonu genişletelim bisiklet camiası adına güzel bir iş çıkartalım derim. Senin orada potansiyel ne durumda. Erdek buluşmak için güzel bir nokta.

ben izmiden öğer böyle bi aktivide olursa bizde 3 kişi katılabiliriz

Madem kimsler ses etmiyor geliriz ederiz yaaprız diğe ben biraz daha ikna edici ve birazda güzellik açısında bi kaç foto ekleyeyim bakalım yorumlar ne olucak...
P1020591.jpg

işte gidiş yolundan bir kaç manzara haziran ayında yapılan motorsiklet şenliklerinde çekilmiştir.... bizde aynı yol güzergahını takıip edebiliriz..
DSCF0016.jpg

yollar çok çeşitli ve güzel manzaralı olucak her dakika farklı bir bakış açısı ve farklı anları yakalayabilirsiniz...
DSCF0007.jpg

işte kamp kurucağımız yerden 150m ileride ki koy ve deniz umarım herkez benimle aynı fikirdedir... :smiley:
m180.jpg

ve manastırdan bi kaç kare burası ile ilgli anlatılıcak ve görülücek yeterince fazla şey var...
DSCF0226.jpg

bir başka açıdan manastır....
m127.jpg

ve en güzel anlrdan bir tanesi tüm günün ve herşeyin yorgunluğunu attıktan sonra ERDEKte gün batımı :smiley:
DSCF0024.jpg

bunlar sizlere gonderebileceğim sayısız fotoğraftan bir kaçtanesi asıl olarak buraya gelip tüm bu doğal güzellikleri ve tarihi birlikte keşifedip yaşamak
umuyorum ki eklediğim fotoğraflar size yetmez ve tarihini belirleyeceğimiz Gezenbilir kampında buluşuruz...
görüşmek üzre.
Okhan BABUCCU

Okan merhaba. Kusura bakma bir haftadır sehir dışındaydım. Biz önümüzdeki hafta bisikletlerimizi alıyoruz. Diğer forumlardan da bisikletçi arkadaşları organize etmeye çalışayım. Bilmiyorum senin işlerden müsait olacak mısın? Temmuzda bitirelim şu işi.

Görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri