ARKADAŞLAR MERHABA;
1991 MODEL 70000 DE BANA GÖRE ÇOKDA TEMİZ BİR LADA NİHAYET BULDUM VE ALDIM...
PLAKA 45 BUGÜN 11 E ÇEVİRDİM ALLAH HEPIMIZI KAZADAN BELADAN KORUSUN...
BİR SÜRÜ YORUM OKUDUM LASTİKLER HAKKINDA SİZCE AVCI BİR ARKADAŞINIZ OLARAK HANGİ LASTİĞİ TERCİH ETMELİYİM?
SELAMLAR
Mert aracın hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle Allah tekerini düz bastırsın dağ bayır domuz peşine düşersin yeni aracınla kar tipi lastik alırsan bu kış aylarında iyi olur ama yazın aracı yorar tabi Niva cı bir sürü arkadaş var onlar sana daha çok yardımcı olacaktır
sevgili murat aracın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan . aracının en iyi lastiği ok 144. lastiği bulamıyorum demişsin .. ben bozüyük teyim kendi aracıma lastik bakarken bir iki yerde ok 144 gördüm gelirsen birlikte bakabiliriz..
Selamlar.Aracınız hayırlı olsun evet herkesin dediği gibi Lassa ok144 arazi şartlarında en çok önerilen marka. olumsuz yapılan yorumlar ise sadece asfalt açısındandır.
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah, ok 144 gerçekten arazi şartlarında bu araç için mükemmel bir lastik. bende uzun süre kullandım ve memnun kaldım bu lastiklerden. sadece yağmurlu asfaltta biraz dikkatli olsan yeter.