Ynt: Bilenlerden Yardım Bekliyorum Marmaris Ve Fethiye Kamp Alanları
Merhaba,
İlk olarak marmariste barlar sokağına yakın kamp kurabileceğiniz tek yer halk plajı olacak yanından araçaların geçtiği ve çılgınca bir kalabalık gölgesi olmayan sıcak kumlar üzerinde. doğadan uzak olacak buda kamp anlayışını değil ucuz konaklama adına perişanlık olur bana kalırsa barlar sokağına uzak olan turunç ,selimiye ,bozburun ama en öenmlisi çubucak kampıgibi beldeleri düşünmelisiniz , buralarda kamp bölgesi seçimi rahatsız edilme sıkıntıları gibi noktaları çok bir planlamaya getirmelisiniz .Fethiye 'ye gelirsek geçen yıl çalış plajında bir gece konakladım sabahları dingin ve sakin bir bölge denizide öyle geceleri saat 2 ye kadar çok kalabalık aileler yer alıyor ucuzluğu düşünürsek katrancı kampı tavsye edebilirim günlüğü geçen yıl 40 tl den hariika bir koy kabak koyunda herhangi bir işletmede kahvaltı ve akşam yemeği dahil sadece öğlenleri yemek ve içki giderlerinşz olur kısaca sadece tam beslenme ile günlük 50 tl sormak istediğin yada aklınıza takılan bir konuda yanıt vermeye çalışırım