Bilgi Kaybı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rangertr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,258

rangertr

what we do in our lives, echoes in eternity!..
Mesajlar
42
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Web
www.sanpaotomasyon.com
160GB'lik daha yeni western digital marka laptop hardindan yapilmis usb diskim goctu. mekanik ariza oole kurtarma programlari falan hikaye. isin kotusu butun resimlerim cok yer kapliyo diye burdaydi ve gitti kul oldu. herkesi benle beraber kufretme seansina beklerim efm!

:mad: :( :'(
 

Etiketler

Ynt: Bilgi Kaybı

Dijital fotoğraflarınızı aman tek bir yerde arşivlemeyin.
En az iki farklı kayıt ortamında kayıt altına alın.
Benimde bilgisayarda binlerce fotoğrafları vardı. Ama iki farklı hard diskte kayıt altındaydı.Sistem hard diski çökünce diğer harddiskten aldım hemen fotoğraflarımı. Valla mümkünse üçüncü bir kayıt ortamında da fotoğrafları arşivlemekte fayda var.
 

Ynt: Bilgi Kaybı

Geçmiş olsun...Bencede en az iki farklı yerde kaydetmek lazım...Bu iş içinde; iki harddiskin dışında üçüncü olarak smartdisk tavsiye ederim...Smardiskin cüzdan şeklide olan vede cepte taşınan modelleri en iyi çözüm...Bende onbinlerce şantiye resmi var, bu şekilde heryere götürebiliyorum...vede pc çökse bile, yedeklediğim cd'ler bozulsa bile bu smartdiske birşey olmuyor...Ve dediğim gibi en güzel yanıda tüm evraklarımı vede resimlerimi kolay taşıma imkanı veriyor...

Bd48578 B


Bd48578 S


Bd48578
 




Ynt: Bilgi Kaybı

ne diyeyim... hani hayatinda ilk kez bilgisayar goren biri olsan neyse... yedek nedir biliriz ama olacak iste... oldu.

neyse. ben kolaylik acisindan tasinabilir bir usb harddisk ve bir de DVD'ye backup diyorum. solidstate diskler soyle 120GB falan olsalar vede ucuza elbet ona da gerek kalmayacak ya henuz erken. neyse, yukarda bahsi gecen smartdisk bizde var ama esim kullanir! :smiley: ben de gfidip ayni konseptte WD almistim. gitti iste... olur... naapalim... hayatin sonu degil...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,508
Mesajlar
1,519,021
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst