bilgi paylaşımı rica ediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,056

harung

dfn arıyorum
Yer
bartın
tüm gezenbilir dostllarına merhaba
bir kaç yıldan beri hemn kullanbileceğim defender arıyorum ama isted,ğim gibi bir araç bulamadım
malum sitede pajero var ama bu araç ile ilgili hiç bir bilgim yok.
arazi aracı alma nedenim ise hobi tamamen karda çamurda gezmek.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajeronun-amerikan-versiyonu-montero-3-5-v6-88461762/detay
bilgi palaşırsanız minnettar kalırım
harun

Etiketler
Ynt: bilgi paylaşımı rica ediyorum

Rivada bi kaptan arkadasta 2000 model dizel otomatik vardi oldukca temizdi 30 bin istiyordu, 94 model icin cok para. Kar camur icin daha kucuk hafif ve bildik bi arac daha iyi olmazmi ? Tek kapi pajero, vitara v.s ustasi parcasi ve off road aksesuari bol olani tercih etseniz daha guzel olur.

amaç sadece hobi ise hazır yapılmış yani offroad donanımlı bir araç bakmak bence daha mantıklı
parça, servis durumun bol olması sizi arazide daha rahat kılacaktır kırılırsa koparsa diye tasanız olmaz

araç seçimi sizin zevkinize kalmış ancak almayı düşündüğünüz araç ile araziye girmek için ekstra donanım şart bu da yuvarlak rakamlarla 5-10 bin civarları tercihe göre üstü var altı yok ;)

birde yeri gelmişken eklemek istiyorum birçok ilanda yazıyor ve bunda da,
ilan da 94 model ancak 2002 trafik çıkışlı yazıyor, yok böyle bir saçmalık ya
bu araba 8 sene nerede yattı ;D , bu insanlar karşılarındakini saf mı sanıyor ya da kendileri mi saf
ruhsatlarda yıllardır yanlış yazan ifadeyi kendilerine kullanıyorlar

benim aracım 98 model ama trafiğe çıkış 2007 yazıyor benimkide 9 yıl bir köşede yatmış heralde :D :D

vallahi çok haklısınız düşünün 2012 model pajaro aluyorsunıuz trafiğe 5 sene sonra çıkıyorsunuz nasıl saçmalık yani
donanım olarak ne kadarlık bir donım ile arazide rahat gezebilrim olmazssa olmaz neler olmalıdır sizce .teşekkür ederim

Oncelikle sartlarınızı dusunun. Mesela evinize kac km mesafedeki yerlere gideceksiniz, kac kisi gideceksiniz. Yanınızda ne esya tasıyacaksınız. Gezilecek yollar kanallımı tumseklimi ormanmı v.s v.s v.s bu sartlara gore aracınızı secerseniz arac degistirmeye gerek kalmaz. Gezilere aracında yer olan arkadasların aracında katılırsanız arac seciminde faydası olur. Mesela uzun gezilere cıksam yukumde olsa pick up dusunurum, yolada gider azda yakar fakat mtv pulu ve trf sigortası pahalıdır. Ailece degilde maksimum 2 kisi binecek olsam jimny alırım, donanımsız bile cok basarılı kıvrak bi aractır. Ekipman konusunda ise acele etmeyin baktınız ihtiyac duyuyorsunuz yavas yavas yukseltme vinc alt koruma mt lastik v.s eklenir. Arabaya hemen 10 bin TL ekipman koymaya karsıyım. Bugun yolacık programında standart 3 k vitara ile hanımlar nereleri astı nerelerden gecti :smiley:

evet seytrettim dün çok güzel bir programdı verdiğniz bilgiler çok aydınlatıcı gerçekten çok teşşkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

SON KONULAR