Bilgisayar İle Tarla Sürülürse Ne Olur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,036

seyyah-34

Zirve
Yer
istanbul
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

bilgisayar ile tarla sürülmü-0.jpg

bilgisayar ile tarla sürülmü (6).jpg

bilgisayar ile tarla sürülmü (2).jpg

bilgisayar ile tarla sürülmü (3).jpg

Etiketler

Ynt: Bilgisayar İle Tarla Sürülürse Ne Olur

eftaLYa' Alıntı:
Kemal abi ben bilgisayar ile tarla sürünce böyle oluyor :

[attachment=1]

;D ;D

;D ;D
Esra hanım siz bu oyunu face ilemi oynuyorsunuz!!
not: bu oyunun içeriği hakkında bilgi alabilirmiyim.

Yok abicim :smiley: face siz yaptığım nadir şeylerden..
Bu oyun facebook da bir sanal çiftçilik oyunu.. size küçük bir alan az bir para ve ekili bir kaç kare ürün veriyor.. sıfırdan başlıyorsunuz tarlanızda çalışmaya..
Zamanla oyun içinde ilerledikçe kullanabileceğiniz alanı büyütebiliyor kar marjı daha fazla olan ürünleri ekip hasat alabiliyorsunuz. Ürünlerin belli büyüme süreleri var bunu oyun için ayırabileceğiniz vakte göre kendiniz seçiyorsunuz.
Ben genelde günde 10-15 dk mı aşmayacak şekilde oynuyorum..
Ayrıca meyve ağaçlarınız ve çiftlik hayvanlarınız var. onlardan da ürün alıyorsunuz..
Organik tarım yapıp kendinizi sanal da olsa mutlu ediyorsunuz :D

Ailemin Kocaeli Yuvacık da evi. Evimizin arkasında geniş bir arazida babam tarım yapıyor.. Ailemi ziyarete gittiğimde kucağımda laptop bu oyunu oynarken annem gördü. nedir diye sordu anlattım..
"O kadar meraklıysan git babana yardım et bahçede. Tarla suluyor baban" dedi :smiley: Çıktım elbette..

Cvp

Oyun malum site uzerinden oynaniyor, tarim bakanliginin bilincsiz uretim ve ciftcilige tesvik sikayetiyle telekom tarafinda yasaklanmisti. Yasak kalkti mi bilmiyorum ama cok fazla bagimlisi var,guncel yasama kattigi diyologlarda gayet enterasan

eftaLYa' Alıntı:
kucağımda laptop bu oyunu oynarken annem gördü. nedir diye sordu anlattım..
"O kadar meraklıysan git babana yardım et bahçede. Tarla suluyor baban" dedi :smiley: Çıktım elbette..
İşte konunuzun burasında kızım ile epeyce benzerliğiniz varmış. bende yazlık olarak kullandığımız bahçeli evimizde (terkos civarında) koca yaz boyunca dondurmaya bayağı bir ödeme yaptım yoksa laptopun başından kalmıyor ki. ;) :D şu bir gerçekki bağ bahçe işleri hani çokta kolay işler değil ama oldukça zevkli heleki orta yaştan sonraları aranıyor.
Demek bizim kızın ısrarla oynamak istediği ve benim izin vermediğim oyun buymuş.( pc mi aşırı şekilde paylaşmamak adına tabi ki ;D) 15 gün önce evlendi şimdi pc nin tek sahibi benim. ;D doğal olarak bahçede yapılacak tüm işlerin de sahibi ben olacağım herhalde :'( :'(

Elbet toprakla uğraşmak çok zorlu, ciddi emek isteyen bir uğraş.. Eh işte bizde İstanbul'un göbeğinde kendimizi sanal çiftliğimiz ile aldatıyoruz :smiley: arada da ailemin gerçek toprağı ve ürünleri ile :smiley:

Babamın bebekleri :smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Emek verildiği ölçüde lezzetliler de :smiley:

yuvacik-8-9-9-12.jpg

yuvacik-8-9-9-17.jpg

yuvacik-8-9-9-20.jpg

yuvacik-8-9-9-25.jpg

yuvacik-8-9-9-30.jpg

Doğanın verdiği güzellikler :smiley: Tabi en önemlisi verilen emek Ama şoyle bir durum var emeğin karşılığı alındığı zaman ondan büyük bir mutluluk olamaz
(yukarıda görüldüğü gibi)

Esra hanım resimler için teşekkür ederim. babanızın buarada ne kadar titiz olduğunu görüyorum.bahçesi hem düzenli ,hemde çok temiz ve bakımlı.karpuzlara bakacak olursak babanız bayağı profosyonel işi bilen birisi.
Bizim bahçeninde mahsulleri çok güzel. daha 3 gün önce muhteşem döngelleri topladım getirdim.bütün yaz boyunca serberst muhabbet köşesinde istanbula döndükçe getirdiğim veya resimlerini çektiğim meyvaları arkadaşlar ile sanal olarak paylaşmaya çalıştım.hiç unutmuyorum bir yaz boyunca bahçeden boyu 3 metreye ulaşan sırıklardan tam 150 kilo civarında domates aldım. tüm dost ve akrabalar ile paylaştık buda ayrı bir keyifti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR