Bir 4*4 hayalim var...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaplanemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,684

kaplanemir

Yeni Üye
Selam arkadaşlar... Bir 4*4 araç alıp baştan aşağı soyup yeniden toplamak istiyorum...Hayalimde Defender var 91-92 model bir araç almak istiyorum,fakat dğrumu yapıyorum bilmiyorum... Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Etiketler

Ynt: Bir 4*4 hayalim var...

telekomdan bulabilir siniz mke de var bi suru ankarda ivedikte mevcut şanlı urfa merkezde vardı 37 tane elektrik kurumda var karayollarında var ancak benim tercihim telekom elektrik ten yana olurdu askeriyeden çıkma araçlar şaseye kadar en ince ayrıntısına kadar soyup yapmak istyor ve araç lar mayına basmış gibi çoğu haşat eğer özel harekat aracı ise almanızı tavsiye ederim diğer araçlara nazaran daha az yorulmuşturlar toplaması daha kolay olur modelleri ise genelde 90 nın altı ancak 90 üzeride var mke de 3.000 satıyolardı telekomda daha pahalı ancak araclar çok daha iyi durumda bazıları masraf ble istemiyor elektrik idaresindeki araçlar da iyi durumda oluyor ancak boya ve motor masrafı istiyor telekomdaki fiyatlar 7.000 baslıyor elektrik idaresindeki fiyatlarda böyle ivediktede 5.000 6.000 7.000 e var birsuru lan çoğu pikap veya tenteli 3.000 e alacağınız araca 10.000 ila 13.000 arasında masrafla sade halini kazandırıyorsunuz üzerine 25.000 tl kadar masraf yapabilirsiniz 7.000 e alacağınız aracada 3.000 ila ile aynı duruma geliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR