Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan thisrockhero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,849
Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

Maşallah gençler, keşke ben de sizin yaşlarınızda lisedeyken böyle turlara başlasaymışım. Anca 1 senedir İzmir'de Perşembe Akşamı Bisikletçileriyle bisiklete biniyorum, zararın neresinden dönülürse kâr. Resimlerde göremedim ama uzun yolda bir aynan olsun bence, arkadaki araçların ne kadar yaklaştığını bilip tedbirini alırsın, öyle aerodinamiği bozacak takmam diye de düşünme pek etkisi olmaz :smiley: , güvenle biraz geç gidip sağlam gitmek kadar güzeli yok...

Sizi sıkıştıranlar, içlerindeki eziklik duygusundan ötürü böyle davranıyorlar.. Bunu yapan insanların hiçbiri bisikletle böyle bir şeyi yapacak kadar ne bilince, ne cesarete, ne de sağlığa sahipler.. Önemli olan senin sağlığın unutma, tedbiri elden bırakma...

İzmir'e yolunuz düşerse beraber turlarız ;)

Sağlıcakla
Özgür

Etiketler

Gençler süpersiniz! Bende de 2010 beyaz Sedona Borla var. Çok seviyorum kendisini fakat Ankara'da bisiklet kullanmak tehlikeli. Yalova'da otururken daha rahattım. Burada vatandaşlar insanlıktan nasibini almamış, bisikletli görünce taciz ederek eğleniyorlar. Kendi mahallemde sağa sola gitmek dışında artık bisiklete binmiyorum maalesef. Umarım siz benim gibi vazgeçmezsiniz bu güzel uğraştan.

Tebrikler...Biraz geç oldu ama......Lise son sıftayken(1993)bir arkadaşımla aynı gün içinde 40 km.gidip 40 km.geri dönmüştük....Çok eğlenceliydi...Ancak o tarihler araç yoğunluğu bukadar değildi...Yollar kendini bilmez sürücülerle dolu....Ne saygı var nede hoş görü....Ancak bütün bu zorluklara rağmen bu güzelliklerden kendimizi mahrum bırakmamaklazım....Sizi tebrik ediyorum....Sağlıklı günlerde uzun bisiklet turları yapmanız dileğiyle.....

keyifli anlatım ve görseller için teşekkürler..
harika bir gezi olmuş bütün olumsuzluklara rağmen yinede bu keyifli ve güzel gezilerinize devam edin..

:smiley: Burak'cığım ve Adaşım Kadir Tebrikler...

Yani Beni öyle imrendirdiniz'ki diyemem.Yaşınız tahminim 20'nin altında ALLAH Bağışlasın.

Bu yaşta,hele siz Gençler için güzel bir aktivite.Fakat Benim Yaşım 50 çünkü? Kendimi bu konuda çok geç kalmış istesemde İnşallah bende böyle Macera
yaşamak istiyorum.Kısmet..

Burak ve Adaşım Kadir tekrar Hoşça Kalın... :smiley:

gencler bu is boyle basliyor...yavas yavas...
bizim en ufak gezimiz 100 km oluyor :D sizde buna alistikdan sonra 100 diil 200 km yi yazdiginiz saat dilimi icine yerlestirmeyi hedefleyeceksiniz...
basarilar...

not:tour de france da etaplar 100- 200 km arasi olculerde ve daha kisa surelerde....

Güzel ve heyecanlı bir etkinlik olmuş sizleri tebrik ediyorum gençler.Yollardaki trafik canavarlarına aman dikkat diyorum.

Cesaretinizden dolayı sizi ve size izin veren ailelerinizi tebrik ederim. Ben 50'sine merdiven dayamış biri olarak coçuklarıma böyle bir şey için izin verir miydim bilmiyorum. Ancak siz ve sizin gibi küçük yaşlarda olan bisiklet sevdalıları sayesinde ileride yollarda karşılaşabileceğimiz trafik canavarı da azalacaktır diye düşünüyorum..
Cesaretinizin ve azminizin devamını dilerimm..

aynen tam yol ileri burak.hayran kaldım cesaretinize sevgiler ve aman DİKKAT:HERŞEYE

arkadaslar yolunuz her zaman acık olsun gezilerinizde fosforlu yelek kullanırsanız daha emniyette olursunuz yazın bunaltıcı olabilir sele altına baglasanız bile faydası olur

Tebrik ediyorum beyler sizi tabi sözünüz üzre yenilerini de bekliyoruz.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR