bir defender sahibi olmak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,960

harung

dfn arıyorum
Yer
bartın
sayın gezenbilir dostları bir defender sahibi olmak için oldukça fazla zaman ve emek harcadım.doğru aracı bulabilmek için.çok yanıltıcı ilanlar ile de karşılaştım dostlar sayesinde çok da fazla bilgi sahibi oldum doğrusu.

bugün malum sitede yuksek model ve orjinal tdi olduğunu düşündüğüm bir araç gördüm.
gezenbilir dostlarından lutfen bilgi paylaşımı rica ediyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-motoru-ve-yuruyen-aksami-iyi-durumdadir.bakimalari-yapilmistir-108896864/detay

Etiketler
Ynt: bir defender sahibi olmak istiyorum

modeli motoru doğrudur. kurum çıkması araç olduğundan 150 tane şöförden geçmiştir o yüzden nasıl kullanıldığı daha önemli.

Kimsenin ticaretine karışmak istemem ama 98 model telekom tdı araçları ihalesinde 25.000 civarına satılıyor. tabi bütçe sizin ama bana fiyatı çok geldi açıkcası. eğer motorda sorun yoksa, jant lastik döşeme yükseltme derken 5.000 tl daha harcarsınız.

Saygılar.

ilginize teşekkür ederim bilenlerin yorumlarını almak çok önemli.
tercih sebebim modeli biraz yüksek ve orijinal tdi olması benim ilgimi çekti haklsınız biraz masraf olucak .
fakat çeyrek asırlık araçlar var bu fiatlara biraz bakım ve masraf istiyor.
çok teşekkür ederim.

Satılık ilanlarında 87 model aracın 97 yazıldığını çok gördüm . Dikkatli araştırıldıktan , ruhsat ve dosyası incelendikten sonra ... Ben Derya bey gibi düşünmüyorum 97 300 tdi çok yıkık olmayan bir aracı 25 bine ihaleden bulsam kaçırmam. İhalelerde yoksa ilandaki aracı da değerlendirirdim. 5000 tl masraf veya 10000 tl ... bunu zaten göze almanız lazım . Bu aracın hala sıfırı üretiliyor , sıfırı 60.000 euro , motor aksamı hariç tüm 2012 parçaları eskisine de takılabiliyor , böyle başka araç var mı ? 150 binlik aracı temiz halde 50 bine binseniz çok mu ?

Harun bey, bende sizin gibi çok bakındım ve en sonunda 3 ay önce 97 model 300 tdi aldım. Şimdi size forumdada çok sık duyduğunuz bir soru soracağım. Aracı ne amaçla kullanacaksınız? Benim gibi hafta sonu ailenizle expedisyon amacıyla kullanacaksanız eğer içi(döşemeleri, konsulu,koltukları), dışı( boya, kaporta) , alttakımı, motoru, şanzumanları, elektiriği, tekerlekleri, jantı vs....elden geçmiş bir aracı 50-60 binden aşağı çıkaramayacağınızı düşünmekteyim. Ama bunlardan eleyebilecekleriniz olursa fiyatta ona göre düşecektir. Bu araç ucuz veya pahalı demek aracı görmeden zor bence, ne kadar masrafı çıkacak kafanızdaki şeyleride yaptırırsanız eğer onu hesaplamak gerekir. Sadece size önerim mutlaka araçtan anlayan birine veya servise aracı gösterin herhangi bir usta değil. Umarım faydası olmuştur....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR