Ynt: Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...
Naci abi,
Jeep markasını ve kendi aracımı çok seviyorum...
Ama aklımda hep yeter süratte uzun gezilere gidebileceğim, 90 100 hp lerin çok üstünde, kükreyen, tabiki çok sağlam off road becerisine sahip, fit bi adam olmadığım için kampta özellikle yatacak yer konusunda beni rahatlatacak bi araç vardı... Bu ne olabilir diye hep düşünüp dururdum...
Sen ve aracınla İsoff tekirdağ oyunlarında yüz yüze tanıştım ve makinanı kullanma onuruna eriişltim...
Bu hafta sonu yaptığımız kampta konaklama konusunda yaşadığım problem benim aklımı fikrimi gene dağıttı
Kışlık çadır kurabiliecek fiziksel yapıya sahip değilim (kilomun fazlalığı yanında dizlerimdeki sorunlar nedeniyle çömelemiyorum da) ...
Ayrıca 1 gece konaklamalı kamplar için çadır kur kaldır zahmetinide gereksiz buluyorum...
Bir kaç gecenin farklı yerlerde yaşandığı, ekspedizasyon tadında gezilerinde planını yapmakta, hayalini yaşamaktayım...
Bildiğim kadarıyla sen arka koltuk kullanmıyorsun ve arka kısmı çadır/otel

niyetine kullanıyorsun...
Aracının; performası ile standart defendara göre heavy duty ekipmanlarla off road ve dağda ortada bırakmayacak modifikasyonlarla rüyalarımda olduğunu söylemekten çekinmiyorum...
Hep aklımdaydı Naci abinin makinesinin bi hikayesini bulsam diye... Bu akşam özellikle bu konuyu aradım ve buldum... Varlığındanda şüpheliydim, inşallah böyle bi konu vardır diyordum. Yani, konuyla tesadüfen karşılaşmadığımı belirtmek isterim...
Bu makinenin ciddi maliyette olduğu belli...
Senin çokmu zengin olduğunu, ne iş yaptığımı bilmiyorum... İlgilenmiyorumda...
Ama, düşünüyorum ki, çok çok zengin bi insan değilsen bile bu keyfe sahip olacak maddi kuvvetin var...
Keşke bende bu imkana sahip olabilsem...
Bu yapıtında

birçok gencin rol modeli olacak bi yapıya sahip olduğun için sana saygı duyuyorum ...
İmrenmiyorum desem yalan olur...
Sana ve Land' ine MaŞaLLah diyeyim, Nazar değmesin...
Haddim olmayarak Tebrik Etmek isterim...
Saygı ve Sevgilerimle Ağabeyciğim...
Alp...