Keyifler yerinde Hasan, teşekkür ederim. Umarım senin tarafta da herşey yolundadır.
Sizleri bilemem de ben burada aynı düşünce yapısına sahip, klavyesinden bal damlayan sizler gibi dostların arasında olmaktan büyük keyif alıyorum. Bir iki teknik tavsiye, sorular, sorunlar, satıyorum, arıyorum konuları arasında biraz da muhabbet iyi olur düşüncesiyle Seyit bey'in başlatmasını fırsat bildim, kaptırdık gidiyoruz işte.
Coğrafi konum nedeniyle yüzyüze gelmek biraz zor olacağından burayı mesken tuttuk. Eskiden mail gruplarımız vardı, feysbuk-twitter çıktığından beri tarihe karıştı. Onların da sosyal amaca hizmet ettiğini artık düşünmüyorum. Başlarda paylaşım için iyi bir ortam gibi görünüyordu ama şimdilerde "paylaşmayan kalmasın, tıklamazsan küserim, haydi 80 milyon kişi arıyoruz" türünden cazgırlıklarla çarşamba pazarına döndü. Kimisi kendini DJ gibi görüp çalıyor da çalıyor, kimisi fotoğraf sergisi açmış gibi, kimi de sanki gazete haber dağıtıcısı. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de oyun modası başladı. Bir boncuk gönder sana iki tuğla bir kiremit vereyim türden. Bir merhaba, nasılsın bile kalmadı. Böyle davrananları engellemeye kalksam 400 kişilik arkadaş sayısı iki elin parmaklarını geçemeyecek. Ben de haftada bir açıp bildirim özetlerine bakıyorum, kayda değer bir şey bulursam okuyorum. Ama burası öyle değil. CJ ile ilgili olmasa bile okunacak, keyif alınacak, bir iki bilgi kırıntısı bırakacak binlerce konu-yazı var. Her gece iki üç saat sayfa karıştırmama rağmen daha gezenbilirin yüzde birini gezemedim.
Konu senin de dediğin gibi güzel gidiyor ama uzun sürmez. Diğer konu başlıklarında da olduğu gibi biri araya girer, satılık kelepir araba diye bir yazı sokuşturur, biz de köşemize çekiliriz.