Bir Derin Hikaye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,649
Ynt: Bir Derin Hikaye

sakyuz' Alıntı:
Kısa sürede bunu dört adet lise öğrencisinin ailelerine ait 4x4 araçlarla eğlenmek amacıyla bu ormana gelip fakat çok çamur olan o 2millik kısımda toprak yoldan çıkıp kenardan ilerlemiş olduklarını tesbit etmek suretiyle bu çocukları bu hatalarından dolayı hakim karşısına çıkarmışlar.Mahkeme sonucu bu gençler ikişer yıl mahkumiyet almışlar.

Sözkonusu ABD'lilerin bu ceza işini biraz abarttıkları kanaatindeyim. Lise öğrencisi sonuçta.
ABD sistemin yönettiği bir ülkedir.Bizim gibi diğer bazı ülkelerde ise herkes kendince sistemi yönetir.
Bir yasa vardır veya yoktur.Orada var olan bir yasa herkes içindir ve herkes buna ya uyar,yada bedelini öder.Polis her hangi bir suç veya kusuru işleyene müdahale etmek zorundadır ve yasalar kendine bu görevi hangi sınırlar içerisinde vermiş ise o sınırlar içerisinde yapar."Hadi neyse,seni bu seferlik affettim" deme yetkisine sahip deyildir,o kişiyi yargıca teslim etmek zorundadır.Bunu yapmadığı anda aynı yargıcın karşısında kendisini bulur.Yargıç ta yine kitapta ne yazıyorsa onu uygular çünki bunu yapmadığı anda ilgili üst kademeler bunun hesabını mutlaka kendisinden soracaktır.Daha dün Başkanlık Koltuğunda oturduğu sırada Clinton'ın yargılandığını hatırlayın.Yani o ülkede kimse sistemin dışında veya üzerinde deyildir.Bedelini ödemek kaydıyla uyup uymamak kişiye kalmıştır.

Etiketler

Merhaba Seyit Abi!
Nasilsin iyimisin,uzun süre görüsemedik,mesaj atmistim dikkatinden kacti galiba,Aslinda ben senin konularii takip deediyorum ama 3 haftadir türkiyedeydim konuyu yeni buldum.Yüregine saglikyine cok güzel bir konu acmissin.jeep in yarim kalan yanlarini yaptirmak icin türkiyedeydim gene bazi degisikler yaptirdim.Bende almanyada böyle bir cimenli ve meyveli bahce sahibi oldum,ara sira sebze meyve ve cimenlerle ugrasiyorum.Aydinlatma gaz lambasi isinma odun sobasi ile.Müsadenle bazi resimler paylasayim.
Selamlar
Muzaffer Kargu

DSC01370.JPG

DSC01371.JPG

DSC01372.JPG

Almanya bag evim.jpg

Muzaffer Kargu' Alıntı:
Merhaba Seyit Abi!
Nasilsin iyimisin,uzun süre görüsemedik,mesaj atmistim dikkatinden kacti galiba,Aslinda ben senin konularii takip deediyorum ama 3 haftadir türkiyedeydim konuyu yeni buldum.Yüregine saglikyine cok güzel bir konu acmissin.jeep in yarim kalan yanlarini yaptirmak icin türkiyedeydim gene bazi degisikler yaptirdim.Bende almanyada böyle bir cimenli ve meyveli bahce sahibi oldum,ara sira sebze meyve ve cimenlerle ugrasiyorum.Aydinlatma gaz lambasi isinma odun sobasi ile.Müsadenle bazi resimler paylasayim.
Selamlar
Muzaffer Kargu

Muzaffer bey hoşgeldin.
Ben Eskişehirde iken attığın ve şarj dinamosu ile ilgili olan mesajlarına bir ara gecikmeli de olsa cevap vermiştim.Gecikmeli diyorum çünki orada internet konusunda biraz sıkıntılı oluyorum.Bir de Bayram tebriki mesajın vardı ama bayramdan çok sonra okuyabilme şansım olmuştu.Onca zaman sonra da bayram mesajına cevap vermek biraz garip olur diye işte ona cevap vermemiştim.
Bu arada senin fotoğraflarını eklediğin yerin çok hoşuma gitti.Hafta sonluk falan deyil tam 7/24 ve 365 gün yaşanacak biryer.Hele birde bir kenarına atelyemsi biryer yaparsan deme gitsin.Sök,tak,dağıt yorulunca bir fincan çay veya kahve tadına doyum olmaz.Hayırlı olsun.Bizide yad et.

Merhaba Seyit Abi
Var abi öyle bir yerim yan tarafinda,,seni de her daim yad ediyorum,tanidigim icin sansliyim diyorum.
Selamlar
Muzaffer Kargu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri