Bir Okul Bir Öğretmen Bin Eksik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aspera Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,991

Aspera

Kamp I
Yer
istanbul
Web
www.projector.com.tr
Merhaba arkadaşlar siirt ten durumu vahim olan bi okulumuzun öğretmeni elinden gelen gayreti göstererek öğrencilerine ders vermeye çalışıyor.Biz de firmamız olarak elimizden gelen yardımı esirgemedik.Yalnız çok eksikleri var . Oradaki öğrencileri sevindirmek ve öğretmenimizin daha verimli çalışabilmesi için ufak yardımlara ihtiyacı var size öğretmenimizin attığı mesajı yazıyorum..

Saygılar

Merhaba,
Ben Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Bağgöze Yatılı Bölge İlköğretim okulunda görev yapmaktayım.İlköğretim Binası ,Yurt ve anasınıfımız bulunmaktadir. Okulumuzun ilk 4 sınıfı ayrı eski binada eğitim görmektedir. Fotoğrafarını gördüğünüz ilkokul 4.sınıflar dahil sınıflar ve sobalı.. Okulumuz sadece köyümüzdeki öğrencilere değil civar köylerdeki öğrencilere de eğitim öğretim hizmeti sunmaktadır ve yatılıdır. Siirt merkeze 50 km, Eruh'a 60km olup; köyün nüfüsü 1500 civarındadır. Eğitim öğretimi daha verimli hale getirecek kaynaklardan yoksun bulunmaktayız.Okulumuzun yatılı olması ve yurdunun ihiyaçlarını da beraberinde getiriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

İHTİYAÇ LİSTESİ
Bilgisayar Laboratuvarına bilgisayar
Projeksiyon
Kırtasiye malzemesi
Kitap (İlköğretim 1.2.3.4.5.6.7.8 sınıf seviyeleri için Test ve Hikaye)
Kışlık ayakkabı, Kışlık mont,

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Murat YILMAZ
Adres: Bağgöze YİBO Müdürlüğü Eruh/SİİRT
Telefon: (0484) 313 21 41 - 0532 565 27 45
muratyilmazx@gmail.com
IMG_1896.jpg

IMG_1891.jpg

IMG_1890.jpg

IMG_1887.jpg

IMG_1882.jpg

IMG_1887.jpg

Etiketler
Ynt: Bir Okul Bir Öğretmen Bin Eksik

Okulun ihtiyaçları hala devam etmekte :(

From: Murat YILMAZ
Sent: Thursday, October 15, 2009 11:52 AM
To: SEVAL DUBAN
Subject: Re: Bir Okul Bir Öğretmen Bin Eksik

Duyarlılığınız çin teşekkür ederim. okulumuzda
İlköğretim Binası ,Yurt ve anasınıfımız bulunmaktadir. Mevcudumuz 350 civarıdır. Okulumuzun ilk 4 sınıfı ayrı ve eski binada eğitim görmektedir. ve sınıflarımız sobalı...Okulumuz sadece köyümüzdeki öğrencilere değil civar köylerdeki öğrencilere de eğitim öğretim hizmeti sunmaktadır ve yatılıdır. Siirt merkeze 50 km, Eruh'a 60km dir.Okulumuzun yatılı olması ve yurt öğrencilerimizin de ihiyaçlarını beraberinde getiriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

İHTİYAÇ LİSTEMİZ
Projeksiyon cihazı
Kırtasiye malzemesi
Kışlık ayakkabı ve mont

Murat YILMAZ
Müdür Yardımcısı
Adres: Bağgöze YİBO Müdürlüğü Eruh/SİİRT

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler