Bir Suzukici Daha...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan semaver Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,696
Ynt: Bir Suzukici Daha...

3. koltuk meselesini yetkili serviste sordum, toplam 30 kusur parca gelmesi gerekiyormus. Maliyeti 8-9000 tl den asagi olmaz dediler, bilginize...

Etiketler

Oğuz abi buradan da hayırlı olsun :smiley:
Aynalı mahruki ;D değişikliği pek mümkün görünmüyor, hatırlarsan vakt-i zamanında bende uğraşmıştım. Şayet yaparsan çığır açılır ;)

camouflage' Alıntı:
Oğuz abi buradan da hayırlı olsun :smiley:
Aynalı mahruki ;D değişikliği pek mümkün görünmüyor, hatırlarsan vakt-i zamanında bende uğraşmıştım. Şayet yaparsan çığır açılır ;)

4x four art'ın agır deviri degil o cok fazla gelir..% 46 + tork verir ve son süratten > - % 46 azaltma yapar..155 km katolog degerinden - 71 km düşürür..son sürati..>> 84 km olur ... ;D ;D orjinal dif oranı..> 3.909

95-98 arası vitaralardan cıkan orjinal dif 41/8

98-05 arası grand 5 kapılardan cıkan 37/8 ..........düşünüyorum kagıt üstünde ;)

lastıgımi 235/85/16 <> 245/75/16 bu iki lastikten birini takmayı planladım..ona görede dif degiştirecem..ona görede yükseltme uygulayacam..

aracın uzun yol konforunu bozmayı pek düşünmüyorum uzun yolu mükemmel onun için en az modifiyeyi yapıcam yada hiç yapmayacam ..asvalt lastiklerinle muhteşem bir konforu var.. ;D

kafam karışık ..şimdilik bir şey yapmıycam sanırım..bende bilmiyorum.. :smiley:

oguz1134' Alıntı:
Abi yükseltme,vinç,lastik vs.... projede neler var?
3. sıra koltuk var mı?
İstanbula gelirken yakıt tüketimini test edebildin mi?

modifiye işine şu an vaktim yok ..max 2cm süspansiyon + 3 cm kupa yükseltip büyük lastik takmayı hedefliyorum ..aracın uzun yol konforunu bozmayacam ..41/8 dif degişikliği+havalı kilit kafamda dolanıyor şu an.. ;) +chip tunıng..

3. sıra koltuk var mı?>> bagaj biter >>bagaj için aldım sırf..bebelerim olmasa ön 2 koltuk harıc digerlerinide cıkarır otel diye kullanırdım bide webasto..degme keyfime.. ;D ;D ..ah ben şimdi genc olçaktım..bekar olçaktım..falan filan.. ::smiley:

gelirken kel olacaktım..az daha arıza ışıgı yakıp 3bin devir üstüne cıkmıyor motor kitleniyor du arasıra durup bekleyince düzeliyordu ..karadenizde bana euro dizel diye hep kırsal motorini cakmışlar sanırım..fatsada,samsunda,sakaryada bosch car servicelere ugradım egr arızası verip içeriye eksoz kokusu veriyordu..
sakaryadan bp den yuro mazot fulledim..2-3 usta gezdim..abi şimdi bunu sökemem cok karşık uzun iş cart curt beleş degil kardeşimm parasıyla..ııh cık falan tepem attı bir digerine gidiyon yrın gel diyor öbürüne bakıyon..2 saat sonra diyor ..hepsne hayırlı işler bol kazanclar dileyip cıktım yola son 200 km de lambayı söndürttürüp yeni mazotta aldıgımdan jet gibi geldim+ lambamda daimi ynan vaziyetteydı yolda ayar etti beni ,,sakaryadan sonra yanmaz oldu..
1250 km yi 300 tl ile geldi bozuk olarak.. ;)
Abdullah kardeş bu araba sende olsa kesin 150bine getirirdin.. ;) ;D ;D
1850 kg arac 120kg de şöfer..= 2 ton..motor 109 geygir aslında küçük geliyor ama dizelin muhteşem bir torku var 5. vitesde olsa 1500 devirde acayip asılıyor.. ;) :smiley:
Abi maşallah Yakıt değerleri çok güzel. Aynen dediğin gibi ah bende olacakti ki.... ;D
ne demişler , nazar etme ne olur çalış senin de olur. ;D
Allah nazardan saklasın, kazasız belasız binmek nasip etsin.
Grandların dişli oranı 39/8 değil miydi?

Grandların dişli oranı 39/8 değil miydi?

39/8 ispanyol jlx lerde cıkar

39/8 grand larda da cıkar..haklısın..

>> v6 ruhuma işlemiş napimm.. 37/8 bitek onda var.. ;D ;D

yanlış olmuş.. ::smiley:

Abi v6 yı satacak mısın? Yoksa xl-7 şehir, v6 arazi devam mı?

hemen satmıyacam bunun işleri yapılırken arabasız kalmıyayım..azcık da kıyamıyorum motorum 0 onda ..

okullar kapanınca hanımdaki arac da boşa cıkacak o zaman ..3araba bir kapıya fazla geliçek ..mecbur topun agzına v6 gelicek ilk.. ;D

Güle güle kullanın Oğuz bey.V6 da olduğu gibi bilgi ve tecrübelerinizi xl7 içinde bekleriz.saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,019
Kaydolan Son Üyemiz
Nilay Gündüz

Çevrimiçi üyeler