Ynt: BİR TIR dolusu BJ 70 ORJİNAL DİESEL ORJİNAL YAYLI
merhabalar,
izmitte ki araçları kimse görmeden hemen karalamış gibi
arkadaşlar 1 ay evvel gidip araçları inceledim ve kullandım.
araçlar 84 model Toyota Landcruiser II- LJ70
2446 cc toyota motoru
3 kapı
içi çok ferah
hidr. direksiyon, klima yok. ama direksiyon çok hafif

klimada dışarıdan takılabilir, çok maliyetli değil. tek eksiği önlerin kampana olması ama bence daha iyi sürekli balata değiştirmek gerekmiyor, ömürlük frenler.
araçların mazot üniteleri her türlü mazotu kabul ediyor. aynı zamanda enjektöre mazottan suyu ayırıp pompalıyor.
ruhsatlarında koltukları muayene de 6 kişiye işletebilirsiniz.
çekme belgeli, yeniden trafiğe çıkacak, onun için muayeneden geçmesi gerek.
yakıtları ekonomik gibi, ortalama 9 Lt falan yakar.
max hızı 130-140 belki. 4 ileri şanzuman. 5 e çevirirseniz hızlanır.
arazi vitesleri ömürlük, 1. vites ağır devir iş makinesi gibi, kesinlikle kullanmayabilirsinz ama düz duvara tırmanmak için ideal.
motorlarında üfleme falan yok gayet güzel, 1-1.5 yıl yatmış olabilir. akü yok üzerlerinde.
ŞİMDİ SIKI DURUN GELELİM NİYE BU KADAR REKLAM YAPTIĞIMA ;D ;D ;D
çünkü bu araçlardan 1 tane de bende var, şu anda iç döşeme yapılıyor. ;D ;D ;D ;D
bence orada ki rakam hiç te yüksek değil, 35 tane ihaleden araç çıktı ve 12 tanesi bu galericide. araçların ortalama 16.000 tlye çıktı ihalede. MTA da tanıdığı olan varsa sorup öğrenebilir.
döküntü araçlarda vardı. biri ankara da gittim gördüm, sanırım yan yatık ama hala canavar gibi. sadece kaporta işi var. 16.000 para istiyorlar. bence 23 e temizi varken 15-16 ya yatık araba alınıp 20 ye mal etmek saçma.
kimse yoğurduna ekşi demez, ama yazdıklarımda en ufak mübalağa yoktur.
bu araçlara binmeden nasıl olduğunu anlaaymazsınız. hilux lar da güzel ama arada dağlar kadar fark var.
hatta yolda giderken çukura girdiğinizde araçtan tık ses gelmez. tamamen yaylı. hilux 0 km fiyatı 70.000 ise sıfır LandCruiser fiyatı 350.000 fark burada.
araçlarda triger kayışının değişim zamanı geldiğinde sizi uyaran lamba var.
pompada su olduğunda uyaran lamba var.
şimdi gelelim en can alıcı noktaya, benim aracımda ve diğerlerinde gözüme çarpan şey, araçların hepsi bakımlı, km lerini kafaya takmayın, 750.000 km de hala arazide gazlayanları mevcut. bu motorlarda turbo falan olmadğından ve hız düşük olduğundan aracın motoru yorulmak bilmiyor. ama susuz ve yağsız bırakırsanız 2.000 TL paranızı cebinizden çalar.
bu araçlar ile aklına bir şey takılan sorsun, aldığımdan bu yana herşeyini öğrendim.
bu arada galerici akrabam falan değil kimse yanlış anlamasın ;D ;D ;D