KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çağrım, güzel kardeşim,iyi temennilerin için çok teşekkür ederim, seninle tanışmak beni çok mutlu etti,aynen dediğin gibi ,bir gece daha boluda kalıp,mudurnu ,beypazarı,safranbolu, amasra,filyos,abant, düzce,iznik,yalova,ve son olarak bu radyasyon bölgesi istanbula döndüm, ;D ;D
iyilikle kal..
festıvalde hem Orhan abıyı tanıma hemde aracını gorme fırsatım oldu... tek kelımeyle gordugum best of defenderlar sevıyesınde harıka bır arac yapmıs valla gule gule kullansın.. muthış
senin verdiğin bayrak tamamladı işi berk,karabük sanayide bir adam buldum arka sağ tarafa yerleştirdim ,çok teşekkür ederim ,defender kardeşliği bu olsa gerek,
taha merhaba, çamura sokmadım bilmiyorum fakat bu lastiklerle çamura girip,güzel performans alan arkadaşlarımız var korkma gir diyorlar,ama ben bir müddet almiyimmm asfalt ve çim çok iyi tutuş sağlıyor kartalkayada çim'i denedim (telefiriklerin olduğu alanda) ıslak olmasına rağmen sorun yaşamadım.