KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Orhan Bey, uzun zamandır siteye girememiştim. Sizin konuyu 2 saatte baştan sona okudum. Aracı çok güzel toplatmışsınız. Allah güle güle binmeyi, kazasız belasız gezip tozmayı nasip etsin.
Ben de bir defender hastasıyım inşallah Allah bize de böyle güzel bir araç nasip eder.
Selamlarımla..
Merhaba Orhan Bey, uzun zamandır siteye girememiştim. Sizin konuyu 2 saatte baştan sona okudum. Aracı çok güzel toplatmışsınız. Allah güle güle binmeyi, kazasız belasız gezip tozmayı nasip etsin.
Ben de bir defender hastasıyım inşallah Allah bize de böyle güzel bir araç nasip eder.
Selamlarımla..
mehmet bey merhabalar ,
bende epeydir siteye girememiştim mesajı yeni gördüm ,iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,istediğim gibi oldu bende çok seviyorum ,bu güzelliği ortaya çıkaran hüseyin akbulut'a buradan birkez daha teşekkür ederim,umarım sizde gönlünüzdeki aracı yaparsınız,hep söylerim ,diğer araçlar sadece bedenimi gezdiriyor,defender ruhumu gezdiriyor,bunu bilen bilir.
selamlar.[attachment=1]
Orhan Bey
Sırf aracınıza bayıldığım için üye oldum foruma. Biz de arkadaşımla defender 110 aldık. tabi konuya yabancıyız. yavaş yavaş forumlara bakınıyoruz. ama sizinkini görünce sadece baktık ve öyle kalakaldık. Allah kaza ve belayı sizdn uzak tutsun. acaba bazı konularda burdan soru sorsak yardımcı olabilirmisiniz. Biz Trabzon dan yazıyoruz size burada hem imkanlar kısıtlı tabi bizdede para kısıtlı :'( :'( motor , lastik ve yayalar konularında sorularımıza yanıtlar arayacaz. şimdidn teşekkür ediyoruz. iyi gezmeler diliyoruz.
çok teşekkür ederim ali bey
siteye giremiyordum şifre sorunundan dolayı
sosyal hesaptan girebildim
iyi dilek ve temennileriniz için de ayrıca teşekkür etmek isterim
cevap verebileceğim yardımcı olabileceğim konular olursa zevkle cevaplarım ..