KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tüm kupa söküldü yeni aldığım disko 2 koltukların yerleri ayarlandı,kısmet olursa yarın tüm şase,temizlenecek.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
deniz merhaba .güzel olacak aracın iç rengini değiştirmek zorunda kalacağız galiba,krem çok güzel olacaktı fakat bütün arkadaşlar ,çok çabuk kirlendiğini,kullanımının çok zor olduğunu söylüyor,aklım karıştı. ???
deniz merhaba .güzel olacak aracın iç rengini değiştirmek zorunda kalacağız galiba,krem çok güzel olacaktı fakat bütün arkadaşlar ,çok çabuk kirlendiğini,kullanımının çok zor olduğunu söylüyor,aklım karıştı. ???
Selamlar abi , arkadaşlar doğru söylemiş ama bence o güzelliğin karşısında çabuk kirlenip kirlenmediğini düşünmezsin o yaptığım renk kartelasında öyle bir uyum sağladıysa gerçeği mükemmel ötesi bir şey olur , ama doğrudur kiri, lekeyi belli eder krem.. Ama artık kimyasallar var abi aracı 2 ayda bir detaylı yıkamaya sokarsın koltuklar 0 gibi olur.
selamlar güzel kardeşim ,benimde ilk düşüncem krem'di biliyorsun,fakat lr armalı bir takım koltuk aldim (orjinal disko 2) ısıtmalı logolu vs vs .fakat renkacık gri,döşemeci dahil herkes kıyma bu koltuklara diyor,işin garibi bizim hatunda beğendi ,ayrıca yeni model ön konsolda siyah ve gri olarak üretiliyormuş bilemiyorum yapacağız birşeyler .hele haftaya boyadan bir çıksın.koltukların montajını yapalım,bir karar vereceğiz.
selamlar güzel kardeşim ,benimde ilk düşüncem krem'di biliyorsun,fakat lr armalı bir takım koltuk aldim (orjinal disko 2) ısıtmalı logolu vs vs .fakat renkacık gri,döşemeci dahil herkes kıyma bu koltuklara diyor,işin garibi bizim hatunda beğendi ,ayrıca yeni model ön konsolda siyah ve gri olarak üretiliyormuş bilemiyorum yapacağız birşeyler .hele haftaya boyadan bir çıksın.koltukların montajını yapalım,bir karar vereceğiz.