KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
rıca ederım abı ne demek tekerın duz bassın renk konusunda G4 rengınden artık sıkıldım cok dıkkat cekıyo bıraz daha agır baslı bıseyler dusunuyorum aklımda ya göktugun grısı yada senın yesiş olasılıklar ıcınde.. boyadan hıc anlamıyorum bunun bır kodu olmalı markası vs nedır abı bır bılgı verırsen harıka olur??..
tesekkurler
abi bu soru belki defalarca sorulmustur ama ben yine güncel taze bilgi olması acısından yine soracagım..
simdibasından sonuna kadar tahmini veya net bi rakamla ne kadara maloldu bu işlemler
+yükseltme kaci inç ve ne marka,lastikler ne ölçüde ve son olarak böyle bi işe kalkışsak her zaman usta bulabilirmiyiz
takipteyim...
rıca ederım abı ne demek tekerın duz bassın renk konusunda G4 rengınden artık sıkıldım cok dıkkat cekıyo bıraz daha agır baslı bıseyler dusunuyorum aklımda ya göktugun grısı yada senın yesiş olasılıklar ıcınde.. boyadan hıc anlamıyorum bunun bır kodu olmalı markası vs nedır abı bır bılgı verırsen harıka olur??..
tesekkurler
abi bu soru belki defalarca sorulmustur ama ben yine güncel taze bilgi olması acısından yine soracagım..
simdibasından sonuna kadar tahmini veya net bi rakamla ne kadara maloldu bu işlemler
+yükseltme kaci inç ve ne marka,lastikler ne ölçüde ve son olarak böyle bi işe kalkışsak her zaman usta bulabilirmiyiz
takipteyim...
fatih, öncelikle bu revizyona değecek bir arac bulduktan sonra 20 -25 civarı bir parayı gözden çıkarmak gerekiyor, bu rakamı yarı yarıya düşürmekte mümkün,fakat, içine sinermi bilmem( örnek ben disko 2 koltuk takımı koyuyorum,döşeme yalıtımvs.vs. derken 6000ni buldu,bu iş ,kendi koltuk takımı ve standart bir döşemeyle 1000-1500 arası yapıla bilir.)
yükseltmenin inç hesabını bilmiyorum ,fakat araç 8 cm yükseldi(yerden camurluk hizası 96 cm.) ilaveten silveston 285 85 16 lastikler'de gelince luzumsuz bir yükseklik elde ettik (yerden yükseklik104 cm.)silveston lastikleri söktüm depoda duruyor şimdi üzerinde goodyear ,duratrac 265 75 16 var yüksekliği ölçmedim herhalde 95-96 cm kadardır.marka dersen brıtpart ,usta konusu en önemli konu,toplam 4 atölye gerekiyor ,kaporta boya,döşeme, elektirik,ve en önemlisi mekanik.ben bu konuda kendimi şanslı sayıyorum,bu 4 atölyede yüzlerce defender yapıldı hepsi gercekten aracı çok iyi bilen ustalar. SEYRANTEPE SAN. ERDAL USTA ,ATATÜRK SAN. DÖŞEME ÖZKAN USTA ,ELEKTİRİK SONER USTA, MEKANİK, OTO MEKANİK HÜSEYİN USTA ( hüseyin akbulut) burada zamanı ayarlayan oto mekanik,dilersen komple anahtar teslimi ,anlaşabilirsin.