Biraz bakabilirmisiniz? Yardımınıza ihtiyacım var...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bilarman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,873

bilarman

Ana Kamp
Herkese merhaba. Bugün bir tanıdıktan REALİSTİC TRC-423 araç telsizi aldım. Fakat onunda benim de telsiz hakkında pek fazla bilgimiz yok. Bu telsizi bilenler bizede bildiklerini anlatabilirmi acaba. Ayrıca buna uygun bir telsiz tavsiyesi yapabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: Biraz bakabilirmisiniz? Yardımınıza ihtiyacım var...

Merhaba
TRC 454 76 model olduğuna göre...ve AM olduğuna göre

TRC 423 de AM olması lazım yani arkadaşınız herhalde başından atmak için size BEDAVA VERMİŞ.. olmalı..

çünkü artık AM de kimse yok
Bende TRC 207 var
YOSAN 2 adet el telsizi var biri AM bir FM... para etmiyor onlar artık...

Hadi bee. Bende çok heveslenmiştim. O zaman bunu araca boşuna takmayayım. Değil mi?

Ali bey bir sorum daha olacak. Albrecht Phantom 4012 DBP K/m - 11/83 telsiz hakkında bir bilginiz varmı acaba? Bu telsizin üzerinde de Am veya Fm yazmıyor. Eğer Fm ise bu telsize uygun bir anten önerebilirmisiniz mobil kullanım için. Şimdiden teşekkürler...

Merhaba ;
elinizdeki cihaz STABO 4012 gibi bir cihaz ise kapınızdan sokmayın... ::smiley:

bence hiç bu kadar uğraşmaayın , bir kere masraf yapın ADAM gibi bir telsiz ve ADAM gibi bir anten alın Kafanız rahat olsun... ;D

görüşmek üzere

Ali bey bilgilendirme için teşekkür ederim. Şu anda maddiyatım izin vermediği için bende şansımı zorlamak durumundayım. Tekrar teşekkür ederim...

ali bey am telsizler niçin tutulmuyormuş anlamadım st,abo telsizler evet buradada tutulmayan cihazlardan 14 kanal am digerleri fm ve bir watt cıkışlı genellikle am telsizleri cok kullanımda am niçin tutulmadıgını acıklarsanız sevinirim alibey saygılarımla saim ( akdeniz)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri