Biraz da Gülelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,974

Etiketler

Ynt: Biraz da Gülelim

Erzurum'a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlara ait bir anıyı Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu'ndan Mansır Bey anlatıyor... Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır. Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon:
- "Kardeşim sizin anlattıgınız kimi yapirem fegat program düzgün çalışmiir." Teknik servis elemanı sorar:
- "Nasıl yapıyorsunuz?"
- "Senin anlattıgın kimi."
- "Hata ne?"
- "Yazdıgım bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmiir."
- "İşlem basamaklarını tek tek anlatır mısınız?."
- "Tamam" diyor ve başlıyor, anlatmaya.
- "Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıhtan sonra senin anlattıgın kimi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliir: Kaydetmek ister misiniz? E / H yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee..."

Barbaros bulvarında olmuş bir olay...
Gören kişinin ağzından;

Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken hareket halindeki minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.

Mutluluk:
Bir erkekle mutlu olmak icin onu cok anlamak, az sevmek gerekir. Bir kadinla mutlu olmak icin onu cok sevmek ve hic anlamaya calismamak gerekir.

Evlilikten beklentiler:
Bir kadin bir erkekle onun degisecegini umarak evlenir, ama o degismez. Bir erkek bir kadinla onun degismeyecegini umarak evlenir, ama o degisir.

Evlilik kararlari:
Erkek yoruldugu icin evlenir. Kadin merakli oldugu icin evlenir. Ikisi de hayal kirikligina ugrar.

Evlilik ve gelecek:
Kadin bir koca buluncaya kadar gelecekten endise eder. Erkek evlenecek bir kadin buluncaya kadar gelecekten endise etmez.

Hatiralar:
Kadin daima onunla evlenmek istemis olan erkegin anisini yasatir. Erkek daima evlenmedigi kadinin anisini yasatir.

Kadinlari anlamak:
Erkegin kadini anlamadigi iki donem vardir: Evlilikten once ve evlilikten sonra.

Kadin ne ister?:
Insanin karisini mutlu kilmak icin iki seye ihtiyaci vardir: Kadinin kendi bildigi gibi davrandigini sanmasini saglamak. Kadinin kendi istedigi gibi davranmasina izin vermek.

Savas:
Herhangi bir tartismada kadin daima son sozu soyler. Bundan sonra erkegin soyledigi her soz yeni bir tartismanin baslangicidir.

maksat gülelim eglenelim. alınmaca yok :D

ERKEKLER İÇİN KURS

- SON KATILMA TARİHİ 30 Temmuz

ÖNEMLİ NOT:

SINIFLARIN İÇERİĞİ SON DERECE KARMAŞIK VE ZOR OLDUĞU
İÇİN HER BİRİNE EN FAZLA 8 KIŞI KABUL EDİLEBİLECEKTİR.

KONU 1: BUZ KALIBINA NASIL SU DOLDURULUR?

ADIM ADIM SLAYTLA AÇIKLAMA

KONU 2: TUVALET KAĞIDI RULOSU: TAKILDIĞI YERDE KENDİNİ YENİLER Mİ?

YUVARLAK MASA TARTIŞMASI.

KONU 3: KİRLİ SEPETİYLE YERDEKİ HALI/DÖŞEME ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.

RESİMLER VE GRAFİKLERLE AÇIKLAMA.

KONU 4: TABAK-ÇANAK YEMEKTEN SONRA KENDİ KENDİNE LAVABOYA VEYA BULAŞIK MAKİNESİNE UÇARAK GİDEBİLİR Mİ?

VİDEOYLA AÇIKLAMA.

KONU 5: KİMLİK KAYBI: UZAKTAN KUMANDAYI BİR PARÇANIZ OLMAKTAN KURTARMAK.

DESTEK HATTI VE YARDIMLAŞMA GRUPLARI.

KONU 6: ARANAN ŞEYLERİ BULMAYI ÖĞRENMEK, HÖNKÜREREK EVİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRMEK YERİNE
DOĞRU YERE BAKARAK BAŞLAMAYI ÖĞRENMEK.

ACIK FORUM.

KONU 7: EŞİNİZE ÇİÇEK GETİRMEK SAĞLIĞINIZA ZARARLI DEĞİLDİR.

GRAFİKLER VE SES KAYDIYLA AÇIKLAMA.

KONU 8: NORMAL İNSANLAR KAYBOLUNCA YOLU SORAR.

GERÇEK YASAM İTİRAFLARI.

KONU 9: BAYAN PARK ETMEYE ÇALIŞIRKEN SESSİZCE OTURMAK GENETİK AÇIDAN İMKANSIZ MI?

ARABA KULLANMA SİMÜLASYONU.

KONU 10: HAYAT DERSLERİ: ANNE VE EŞ ARASINDAKİ TEMEL FARKLAR.

SINIFTA CANLANDIRMA.

KONU 11: NASIL İDEAL BİR ALIŞVERİŞ ARKADAŞI OLUNUR?

GEVŞEME EGZERSİZLERİ, MEDİTASYON VE NEFES ALMA TEKNİKLERİ.

KONU 12: BUNAMAYLA NASIL SAVAŞILIR: DOĞUM GÜNLERİ, YILDÖNÜMLERİ, DİĞER ÖNEMLİ GÜNLER,
UNUTUNCA NASIL ÖZÜR DİLENİR?

BEYİN ŞOKU VE GEREKİRSE OPERASYON

eski anılarımdan bir iki tanesini anlatayım;

- bir gün iş yerinde şefin odasına gitmek üzere yerimden kalktım, kendi odamın kapısına tıkladım, çıktım, şefin odasına paldür küldür daldım. şefim kötü kötü baktı ama ben anlamadım tabii, çok sonra jeton düştüydü...

- bir gün de eski şefim elinde projelerle benim odama gelmek üzere odasından çıkıyor ama wc kapısıyla benim odamın kapısını karıştırmıştı ;D ;D ;D

- bir gün de bizim merkezi arıyorum diye aramışım şefimi cep telefonundan, şefim de aslında karşımda ama o da bana cep telefonundan cevap veriyor " fatma hanım ben burdayım ya" ;D ;D ;D

hep yaşlılıktan valla ;D...

sizlerde de olur mu böyle? ;D

Olmazmı ??? hanım cepten arıyor, ben binanın önündeyim geç gelcen, beni yemeğe bekleme diyorum. ;D Nerdesin diyor, işim var diyorum. Bu arada eve geliş saati ve camda bana bakıyor. :eek: Telefonu unutup baba kızıyor kendini kaptırmış sonra kendine geliyor ve mutluluktan telefonu bana fırlatıyor biraz kızmış birazda şaka ve buruk bir şekilde sen varya sen diyor. :D :D :D

Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yandan sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir. Manikürü yapan sarışın fıstık adamın ilgisini çekmekte gecikmez, - "Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin?" Kız gülümser, - "Özür dilerim ama ben evliyim." - "Boşversene" der adam, - "Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!" - "İstersen sen söyle, şu anda seni tıraş ediyor." ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR