merhabalar 1,5 senedir foruma üyeyim biraz kurcalamışlığım defender la ilgili konuları okumuşluğum var yapılan işlere hayranım aranızdaki yardımlaşmayı gördüm ve akıl danışmaya karar verdim şimdi kendime 2,5 düz dizel havuz kasa denilen kamyonet tarzı bir defender almak üzereyim amacım üzerini kapatıp resimdeki araç gibi yapmak tabi bunun için bir adet tavana vede arka kapıya ve daha bilmediğim bir sürü malzemeye ihtiyacım olacak en önemlisi bu işlemi yaptıracak istanbulda bir ustaya şimdi sizlerden istediğim yardım;
1 - tavan ve arka kapı gibi gerekli olacak parçaları istanbulda bulabileceğim bir yer varmıdır ?
2 - bu işlemi yapmış olan vede maliyeti hakkında bilgi verebilecek birisi varmıdır ?
3 -bu işlemi istanbulda şu usta yapar götür araçı aklındaki bütün soruları cevaplasın aracını hazırlasın diyebilecek bir yardım sever
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
1 - tavan ve arka kapı gibi gerekli olacak parçaları istanbulda bulabileceğim bir yer varmıdır ?
2 - bu işlemi yapmış olan vede maliyeti hakkında bilgi verebilecek birisi varmıdır ?
3 -bu işlemi istanbulda şu usta yapar götür araçı aklındaki bütün soruları cevaplasın aracını hazırlasın diyebilecek bir yardım sever
yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler