MOUNTAINBIKER
Zirve
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bisiklet Kullanan Kişilere Trafikte Saygı Göstermek</b><br />
<br />
bisiklete binen her yerde binecektir ama KENDI SAGLIGI ICIN KURALLARI GOZETEREK-cunku bunu bilerek yola adim atiyor.ve KATIL olmuyor,ve katil oldukdan sonra da KACAK olup hapis ve vicdan sorunu yasamiyor.<br />
arac kullanicisi icin durum cok daha AGIR...sonucda KATIL OLMAK ISTEMIYORSAN,BISIKLETE VE BISIKLETCIYE TRAFIKDE SAYGI GOSTER.... slogani cikiyor ortaya.<br />
sen nasil arac kullanmayi seviyorsan bisiklet sporuyla ugrasanda bi okadar seviyor, sen ne kadar deli/cesur isen, o adam bisiklete binerek senden de deli/cesur oldugunu gosteriyor zaten.arac uzerinde deli/cesur olmak kolay,peki ya bisiklet.gene fark su ki,arac icinde katil,bisiklet uzerinde merhum oluyorsun...secim sana kalmis..kotu bi ikilem...Sonucu AGIR bi ikilem...taaki herkes kuralina uydugu surece ....<br />
kacaklar icin ise korkacak gene fazla bir sey soz konusu degil maalesef,kanunlar hafif onlar icin..af,af,af///pardon-pardon-pardon.turkiye...<br />
<br />
<br />
bu zihniyete sahip olupda gozgore gore olume gelenlerede diyecek birsey yok...bu zihniyeti egitim de ,degistiremedikten sonra..tanker surucusune allah sabir versin diyorum..<br />
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/21023/18570220/1/olume-dur-dedi-ama-yetmedi.aspx</div>