Bisiklet Parkuru Dediğin Böyle Olur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,422

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
Yqa_1.jpg

jLi_2.jpg

fL2_3.jpg

OLV_4.jpg

Ynt: Bisiklet Parkuru Dediğin Böyle Olur

Sırtlarındakı Camel Bag midir Yoksa Parasütmü ?

Noktayı Koyuyorum :smiley:

------------------------------------------------------------

İnanılmaz Fotoğraflar

yazan Emre Yıldırım | 25 Aralık 2006 - 13:58:30 | Yazdırın | Tavsiye edin

hanskapak.jpg

Yakın arkadaşlarım bisiklet konusundaki merakımı bildiklerinden ne zaman 2TEKER konulu ilginç bir haber ya da fotoğraf ile karşılaşsalar bana bir kopyasını göndermeyi ihmal etmezler. Son zamanlarda çok değişik kanallardan elime bir e-posta ulaşmaya başladı. Eminim bu fotoğraflar bazılarınıza da ulaşmıştır. Söz konusu iletide kayalıkların kenarında oldukça tehlikeli bir sürüş gerçekleştirmekte olan iki dağ bisikletçisi görüntüleniyor.

Gelen her iletinin altında ise şu benzer sorular yer alıyor:

Gerçek olabilir mi? Foto montaj olmasın?

hans4k.jpg

Tabii ki fotoğraflar gerçek. Nereden mi biliyorum?

"İnternette dağ bisikleti ile ilgili birşeyler yayınlanır da ben kaçırır mıyım?"

hans2k.jpg
hans3k.jpg

Şaka bir yana bu fotoğrafların çekildiği macera gezisini daha önce Hans Rey'in kişisel internet sitesinde görmüştüm. Daha sonra farklı internet sitelerinin de sürüşle ilgili alıntılar yaptıklarını anımsıyorum. Nedense bir şekilde 2TEKER'e bu geziyi konu etmemişim... Yoksa etmiş miydim? Belki de haber olarak eski arayüzümüzde yayınlamıştım kim bilir?.. Her neyse aynı e-postanın bir kez daha bana yönlendirilmesi sonucunda bu fotoğrafları ve sürüşün hikayesini sayfalarımıza taşımak istedim.

Hans Rey tam bir dağ bisikleti akrobatı...

Gezinin kahramanları, dağ bisikleti dünyasında beceri 'trial' branşını dünyaya tanıtan ve 1996 yılında Dağ Bisikleti Efsane İsimleri (MTB Hall of Fame) arasına kabul edilmiş bulunan gerçekten efsane bir isim olan Hans Rey ile 2006 yılı dünya tepe inişi şampiyonu İngiliz Steve Peat olduğunu hemen belirtelim. Fotoğraflar çok etkileyici gerçekten. Fotoğrafçımız ise (sanırım kendisi de bu fotoğrafların bu kadar çok dolaşmasından mutludur) ünlü dağ bisikleti fotoğrafçılarından olan İrlanda'lı Victor Lucas.

Fotoğrafları gördüğünüzde heyecanlanmamak elde değil...

Aslında Hans Rey bu tür egzotik, ilgi çekici yerlerde gerçekleştirilen sürüşleri ilk kez yapmıyor. Hayatının bunun üzerine kurulu olduğunu söyleyebilirim dağ bisikleti ustasının . Thomas Frischnecht ile çekilen son videosunu Extreme Channel'da seyretmiştim geçtiğimiz ay. Thomas, Rey'in yanında bisiklete yeni başlıyor gibi gözüküyordu filmin bazı yerlerinde. Steve Peat eminim Hans'in dişine dokunur bir arkadaş olabilmiştir bu gezilerinde.

Yapılan sürüş Dublin'de başlamış ve İrlanda'da çeşitli kasabalar arasında el değmemiş dağ geçiş noktaları kullanılarak gerçekleştirilmiş.

Her iki sporcunun da sürüşten büyük keyif aldıkları anlaşılıyor...

Gezinin hikayesini ve çekilen diğer fotoğrafları görebilmek için Hans'in sitesini ziyaret etmelisiniz...

Hans & Peaty's Irish Pub Crawl http://www.hansrey.com

Gezi İle İlgili Fotoğraf Slayt Şovu http://www.freezefocus.com/pub_to_pub/

Gezi İle İlgili YouTube Videosu http://www.2teker.com/tr/article.asp?ID=414
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaynak : www.2teker.com -->http://www.2teker.com/tr/article.asp?ID=184

KanyaK Meraklarımızı giderdiğin için cok tesekkurler.

İşte butun gerfcekler ortaya cıktı baska lafı olan varmıı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR