Bisiklet Turları Antalya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan malikocas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,667

malikocas

https://www.facebook.com/capullingmotorcycle
Uzun bir süredir motosiklet kullanıyorum biraz da bisikletle dolaşayım diyorum.
Antalaya ya yeni yerleştim. Bisiklete binen çok az tanıdığım var antalya ya yakın yerlere gece gündüz farketmez ufak geziler yapmak istiyorum.
Gurup olaylarının biraz sosyal çevreden çok ticari iletişim ağı olduğunu veya olmaya başaladığnı düşünüyorum. Sosyalleşelim derken tanışma vesilesi ile alım satım aracı gibi çalışan kurumlar haline dönüştüğünü düşündüğüm için bir gurupla bisiklet sürmek istemiyorum. Bisiklete binmeye yeni başladığım için böyle bir durum var demiyorum fakat tahminen böyle olacağını düşündüğüm için bir guruba katılmak istemiyorum. Bu konuda bir deneyimim de yok ama insan olğlu işte. Her türlü öneriye açığım. Genel de pazar günleri ve hafta içi akşam bisiklet sürebiliyorum. Yakın zamanda üç dört günlük de bir gezi yapmak isityorum. Marmarise otobüsle gidip oradan geri anltalyaya dönmeyi planlıyorum bu konuda öneri ve katılıma son derece açığım. Muğla Ortacayı da çok merak ediyorum bir kaç kez gittim ama çok kısa kalabildik. Tanışma bölümüne de bir şeyler yazdım fakat yayınlandı mı yayınlanmadı mı anlayamadım malesef. antalya da iletişime geçmek isteyen olursa gurup reklamaları haricinde sürmek için mail adresim bu malikocas@gmail.com
Teşekkürler.

400_F_28610615_UOIA0AbuPNOOMjjSPQHpxTNF4mr5mDp6_PXP.jpg

Etiketler
Ynt: Bisiklet Turları Antalya

http://instagram.com/malikocas/ instagramda bu adresden bisiklet gezilerimiz takip edebilirsiniz.

Ynt: Bisiklet Turları Antalya

Baktık olmayi bamadık. çevremizdeki tüm motorcu dostlara bisiklet aldırdık.aharın avantajı ile baya da yollar yaptık. Gruplara çok katılmasak da güzel arkadaşlar kazandık. Bisiklet rotalarını takip ederek deneyim kazandık güzel yollar öğrendik şimdi de sıra uzun yolla çıkmaya geldi. Kuşadası milli parkı ve bodrum arasını bayramda dolşmayı planlıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR