coming_soon
Ana Kamp
Arkadaslar merhaba;
Gezenbilir ruhu forumla tanistigim 1,5-2 ay icinde her hucreme isledi
Bu kapsamda Bisiklet kategorisi icinde inceledigim konulardan fazlasiyla gaza gelip bir Istanbul-Yunanistan bisiklet turu projesini sekillendirmeye basladim (kafamda tabi simdilik!)
Fakat daha once bisikletimi sadece Belgrad'da, Bostanci sahilde ve Besiktas-Kalender Orduevi arasinda kullanan biri olarak bir cogunuz benden daha tecrubeli arkadaslara sormak istedigim seyler var, ilgilenirseniz sevinirim.
- Daha once Yunanistan'a bisikletle gittiniz mi?
- Kiz arkadasimla gitmeyi dusundugumden soruyorum, bu sekilde yolculuk yapip tatsiz bir olay yasayan oldu mu?
- Standart bir Trek 4300 bu gezi icin uygun mu, komponentlerde degisiklik yapilmali mi?
- Bu tarz ulkelerarasi bisiklet gezilerinde pasaport islemleri farkli mi oluyor?
- Konaklama ve tur planlarinin suresini nasil hesapliyorsunuz?
Daha da sorularim olacak ama abartmiyim diyerekten burada kesiyorum simdilik
Cevap verirseniz sevinirim...
Gezenbilir ruhu forumla tanistigim 1,5-2 ay icinde her hucreme isledi
Fakat daha once bisikletimi sadece Belgrad'da, Bostanci sahilde ve Besiktas-Kalender Orduevi arasinda kullanan biri olarak bir cogunuz benden daha tecrubeli arkadaslara sormak istedigim seyler var, ilgilenirseniz sevinirim.
- Daha once Yunanistan'a bisikletle gittiniz mi?
- Kiz arkadasimla gitmeyi dusundugumden soruyorum, bu sekilde yolculuk yapip tatsiz bir olay yasayan oldu mu?
- Standart bir Trek 4300 bu gezi icin uygun mu, komponentlerde degisiklik yapilmali mi?
- Bu tarz ulkelerarasi bisiklet gezilerinde pasaport islemleri farkli mi oluyor?
- Konaklama ve tur planlarinin suresini nasil hesapliyorsunuz?
Daha da sorularim olacak ama abartmiyim diyerekten burada kesiyorum simdilik
Cevap verirseniz sevinirim...