Bizleri En Çok Duygulandıran Ve Gülümseten Kareler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,028

seyyah-34

Zirve
Yer
istanbul
Sevgili saygı değerli arkadaşlar en çok duygulandığınız ve en çok tebessüm ettiğiniz kareleri ister kendi çektiğiniz ,isterseniz bu duygularınızı bizlere anlatan alıntı bir resim karesi ile seviyeli bir şekilde bizlerle paylaşarak sevincimizi ve hüznümüzü birlikte yaşayabilir birbirimizin hislerinize tecüman olabiliriz . ne kadar doğal ne kadar gerçekçi olur isek sanıyorum bir o kadarda harika kareler geleceğini sanıyorum. ve hepinize kolaylıklar diliyorum

not: seviyeli dememden maksadım bazı forumlarda nahoş resimler yayınlandığından huzurun bozulmasından kaynaklanıyor.

Etiketler
Ynt: Bizleri En Çok Duygulandıran Ve Gülümseten Kareler

Ben bir örnekle ilk açılışı yapmak istiyorum sizleride bekliyorum.

İşte geçenlerde 2009 avrasya koşusu ile ilgili haberleri seyrederken beni göz yaşlarına boğan bir kare. Beni bu karede duygulandıran şahıstan ziyade insanoğlunun çaresizliğini ve herşeyin finiş"ine doğru nasılda ulaşmaya çalıştığını ve insanoğlu azminin zaferini görmemden geliyor.

[attachment=1]

?NSANO?LUNUN  EN AC?Z KALDI?I AN.jpg

Ayşe Teyze cırrttt :smiley:

Gölyazı'da kendi çektiğim bir fotoğraf.
Onlar kurbağalarla oynuyorlardı. Bana ise o anı belgelemek düştü.
Kurbağa sağ salim yere indi meraklanmayın.
Başka fotoğraflarımı da paylaşacağım.

km24[1].jpg

Sağlam derken, sağlam iki parça halindemi indi acaba :smiley:
Kurbanın bacaklarını esnetiyorlar daha güzel zıplayabilsin diye heralde :D Güzel kare tebrikler

bu fotoğrafı ntv televizyonunda gördüğüm an kanım dondu. ve hemen çocuklarıma sarıldım. allah böyle bir acıyı kimseye göstermesin

bir sava? en kaz? ve bir çocuk.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler