BMW F650 GS için Teknik Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GezenGen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,062
Ynt: BMW F650 GS için Teknik Yardım

ön cam istanbulda tek yerde yapılır tepebaşında flaş tv nin 100 metre aşağısında murat usta var herkes bütün parçacılar ona sipariş verirler geneli oradan çok ucuza yaptırır ama uçuk fiyatlara satarlar motorunuzla giderseniz sizin işinizi halleder hemde siz nasıl isterseniz.dürüs arkadaştır.fuarlarda stand açar bazen. ;)

Hella FF50 sisler, demir profil yaptırtıp öngrenajdaki vidaların oraya monte ettim. Şuanda pahalanmış ancak Aksaray'dan ucuza almıştım, şimdide piyasadan ucuzdur herhalde orası yine.

UFUKK' Alıntı:
ön cam istanbulda tek yerde yapılır tepebaşında flaş tv nin 100 metre aşağısında murat usta var herkes bütün parçacılar ona sipariş verirler geneli oradan çok ucuza yaptırır ama uçuk fiyatlara satarlar motorunuzla giderseniz sizin işinizi halleder hemde siz nasıl isterseniz.dürüs arkadaştır.fuarlarda stand açar bazen. ;)

yazmak istememiştim ama ben direk onlara yaptırdım, bir ayda zor aldım. belki benim şansızlığım ama şahsen ben memnun kalmadım.

1,2,adet için fırın açmıyorlar malesef motorlamı gittiniz,istediğiniz şekli belirtinizmi,abisi yaşlı olan biraz vurdumduymaz davranan birisi genç olan işi bilen.belkide artık su koyvermişlerdir,parayı peşin verdiyseniz birazda koşuyorsunuz malesef.

Motoru bakıma almıştım, aküsünü falan çıkartmıştım. Parça beklerken öncamı da halledeyim demiştim, ön grenajla gittim, parayı peşin vermiştim. sağolsun abisi nedeniyle çok oyalandım verdiği sözü tutmadı hiç. yine en sonunda kardeşiyle konuşmasam ve yapıp göndermese daha ciddi girişimlerde bulunacaktım artık. Zor da olsa alabildim, keşke biraz daha ciddi çalışsalar, ülkemiz için iyi bir kazanım olur.

evet malesef aynısını banada uyguladılar buna sanatçı kaprisi diyelim bunlar sanatkar versiyonu olanları.

GezenGen' Alıntı:
Öncam aldım internet ilanından, ancak hiç memnun kalmadım ilgisizlikleri ve tam istediğim gibi yapmamalarından, belki faydası olur diye fotoğrafını ekliyorum.

[attachment=1]
Merhaba. Flash TV'nin oradakiler bu işte en iyileri. Ben de motosikletimi aldığımda oraya götürüp yaptırmıştım. Camların fırınlık bir işi yok. Size tavsiyem telefonda iyice konuşup, motoru götürüp o gün içinde teslim almanız. Hatta elinizde orijinal camı varsa onu da götürün. Kalıp aşamasında işe yarıyor. Sis lambası ben de taktırmayı düşünüyorum. Bana bu demirlerden lazım. Daha yakından çekilmiş resmi var mı? Bana da yaptırabilir misiniz?
Teşekkürler.

GezenGen' Alıntı:
Hella FF50 sisler, demir profil yaptırtıp öngrenajdaki vidaların oraya monte ettim. Şuanda pahalanmış ancak Aksaray'dan ucuza almıştım, şimdide piyasadan ucuzdur herhalde orası yine.

sislerin açıp kapama düğmesi nasıl oluyor ? nereye bağlanıyor ? uzun farlarlamı çalışıyor ?

the venturer' Alıntı:
Merhaba. Flash TV'nin oradakiler bu işte en iyileri. Ben de motosikletimi aldığımda oraya götürüp yaptırmıştım. Camların fırınlık bir işi yok. Size tavsiyem telefonda iyice konuşup, motoru götürüp o gün içinde teslim almanız. Hatta elinizde orijinal camı varsa onu da götürün. Kalıp aşamasında işe yarıyor. Sis lambası ben de taktırmayı düşünüyorum. Bana bu demirlerden lazım. Daha yakından çekilmiş resmi var mı? Bana da yaptırabilir misiniz?
Teşekkürler.

fırınlık işi var mı bilemiyorum ama ön grenajı götürmüştüm, çok zor geri alabildim, bir türlü yapmadılar çünkü. Şuanda daha yakından çekilmiş fotosu yok ama L şeklinde bir demir profil, otosanayideki demircide yaptırmıştım. Siz bir sorun demircilere olmazsa yardımcı olmaya çalışırım. Aynısından mı takacaksınız sisleri, delik yerleri fark ediyor çünkü.

broker650' Alıntı:
sislerin açıp kapama düğmesi nasıl oluyor ? nereye bağlanıyor ? uzun farlarlamı çalışıyor ?

Ayrı düğme olarakta takılabiliyor, fakat düğmenin su geçirmez olması iyi olur. Benimkinde uzunlara bağlı, aynı zamanda selektör yapınca da yanıyor ve fark edilmeyi sağlıyor.

evet selektör olayı mantıklı. birazdan çıkıp evimin yakınındaki aksesuarcıya bakıcam varsa alıcam hemen. bağlantı demiri ön kafadan çıkan vidayla takılabiliyormu yoksa daha uzun bir vidamı gerekli ?

broker650' Alıntı:
evet selektör olayı mantıklı. birazdan çıkıp evimin yakınındaki aksesuarcıya bakıcam varsa alıcam hemen. bağlantı demiri ön kafadan çıkan vidayla takılabiliyormu yoksa daha uzun bir vidamı gerekli ?

Profilin kalınlığına bağlı ama uzun vida daha iyi olur. Bir de sisler kaliteli olmazsa aydınlatma iyi olmuyor. Buna benzer ve onda biri fiyatına satılan sisler de mevcut fakat pek işe yaradıkları söylenemez.

GezenGen' Alıntı:
fırınlık işi var mı bilemiyorum ama ön grenajı götürmüştüm, çok zor geri alabildim, bir türlü yapmadılar çünkü. Şuanda daha yakından çekilmiş fotosu yok ama L şeklinde bir demir profil, otosanayideki demircide yaptırmıştım. Siz bir sorun demircilere olmazsa yardımcı olmaya çalışırım. Aynısından mı takacaksınız sisleri, delik yerleri fark ediyor çünkü.
Dediğim gibi fırınlık işi yok. Ben motosikleti götürdüm. Sizin şu andaki cam resimdeki cam mı? Sanki vida yerleri kırık, çatlak gibi duruyor.
Ben resimdeki lambalardan taktıracağım. Hella Micro De.

Hocam benim motosikletin aküsü bunları kaldırır mı. Şu an 5.5 Amp'lik akü var üzerinde ama göçtü galiba bu yoklukta yeni akü almak durumunda kalıcaz.

Motosikletimin farı küçük, tası ufak, 35W H4 ampül var. istediğim aydınlatmayı pek sağlamıyor. Farı ve ön plastik kafayı söküp, kendim bir tasarım yapmayı düşünüyordum.

Bu farları eğer benim makinaya uydurabilirsem sorun kalmıyacak herhalde. Ayrıca fiyatları nedir, uçuk ise başka yollar deniyecez.

Selamlar
Murat

Hella Micro De'yi bende tavsiye ederim çok güzel, xenon olmasa bile olur, 55w ampul ve merceklerden
dolayı ışığı hayli kuvvetli..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR