the venturer
Kamp III
Ynt: BMW F650 GS için Teknik Yardım
Ben o demirleri levhaları kastetmiştim.
Ben o demirleri levhaları kastetmiştim.
Solda derken herhalde ikinci kademeden bahsediyorsunuz? Sanırım birinci kademe bozuk. Birinci kademe tarafı ark yapmış olabilir. Söküp baktırabilirsiniz. Ya da ikinci kademede kullanacaksınız. Düğmeyi BMW'den alabilirsiniz. En güzeli servise götürmek, elektrik biraz tehlikeli bir uğraş.GezenGen' Alıntı:İki kademesi var ve sol (çalışan) da ikisi de çalışıyor. İç tarafında rezistans gibi birşey var bildiğim kadarıyla. Onu ayrı satıyorlar mıdır? Ebay'de aradım, ülkemize gönderi filtresiyle ama ne yazıkki birşey bulamamıştım.
Kaza olduğunu pek sanmıyorum ama alırken eski sahibi tamircide bırakmış 1 seneden fazla ve ilgilenmemiş Belki ihtiyacı olan biri almıştır demirlerden (özellikle siyah ince olan). Ama sahibinden.deki ilanlara baktım, orada da bazılarında bu koruma yok.
Hmm. Sanırım elcikte sorun var. Tek olarak satılmaz herhalde. Çıkma parça satanlara sorabilirsiniz. Sahibinden. com'da bu işi yapan çok kişi var.GezenGen' Alıntı:Düğme çalışıyor iki kademe olarak (sadece sol tarafta), ancak sağ çalışmıyor hiç.
Özel mesaj ile ulaşın oradakilere. Muhakkak vardır.GezenGen' Alıntı:Teşekkürler. Bakıyorum oraya da ancak bulamadım. Sanırım yurtdışından uygun olabilecek 1 çift ısmarlayacağım.
elcik ısıtma sistemini sıfır yani takım olarak 60 tl ye honda servislerinde bulunuyor takıp veriyorlar bmw servisleri yüksek fiyat çekiyor.the venturer' Alıntı:Hmm. Sanırım elcikte sorun var. Tek olarak satılmaz herhalde. Çıkma parça satanlara sorabilirsiniz. Sahibinden. com'da bu işi yapan çok kişi var.
istoçta honda servisinde 60 tl,ye süper elcik ısıtma bulunuyor ve montalıyorlar bilginize ve garantili.GezenGen' Alıntı:Teşekkürler. Bakıyorum oraya da ancak bulamadım. Sanırım yurtdışından uygun olabilecek 1 çift ısmarlayacağım.
UFUKK' Alıntı:istoçta honda servisinde 60 tl,ye süper elcik ısıtma bulunuyor ve montalıyorlar bilginize ve garantili.![]()