BMW F650 GS için Teknik Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GezenGen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,043

Ynt: BMW F650 GS için Teknik Yardım

Egsoz aynı bende de, emin olmak için sormuştum. Aracımda o demirler yok, sanıyorum sorun buradan kaynaklanıyor. Teşekkür ederim :smiley:

2002, ikinci el almıştım. Bir de sizi bulmuşken sorayım, sağ elcik ısıtması da çalışmıyor ama sol çalışıyor. Buna bir tavsiyeniz olabilir mi?

Emin değilim ama koruyuculardan muhakkak olması lazım. Bir ihtimal kazalı olabilir mi? Aklıma bu geldi şimdi.
Elektriksel bir sorun olabilir. Birinci ve ikinci kademesi mevcut mu ısıtmaların? Sağ iki kademede de çalışıyor mu? Kablo veya switchlerini kontrol etmek gerek. Ben biraz araştırayım 2002 model tertibatı farklı olabilir.

İki kademesi var ve sol (çalışan) da ikisi de çalışıyor. İç tarafında rezistans gibi birşey var bildiğim kadarıyla. Onu ayrı satıyorlar mıdır? Ebay'de aradım, ülkemize gönderi filtresiyle ama ne yazıkki birşey bulamamıştım.

Kaza olduğunu pek sanmıyorum ama alırken eski sahibi tamircide bırakmış 1 seneden fazla ve ilgilenmemiş Belki ihtiyacı olan biri almıştır demirlerden (özellikle siyah ince olan). Ama sahibinden.deki ilanlara baktım, orada da bazılarında bu koruma yok.

GezenGen' Alıntı:
İki kademesi var ve sol (çalışan) da ikisi de çalışıyor. İç tarafında rezistans gibi birşey var bildiğim kadarıyla. Onu ayrı satıyorlar mıdır? Ebay'de aradım, ülkemize gönderi filtresiyle ama ne yazıkki birşey bulamamıştım.

Kaza olduğunu pek sanmıyorum ama alırken eski sahibi tamircide bırakmış 1 seneden fazla ve ilgilenmemiş Belki ihtiyacı olan biri almıştır demirlerden (özellikle siyah ince olan). Ama sahibinden.deki ilanlara baktım, orada da bazılarında bu koruma yok.
Solda derken herhalde ikinci kademeden bahsediyorsunuz? Sanırım birinci kademe bozuk. Birinci kademe tarafı ark yapmış olabilir. Söküp baktırabilirsiniz. Ya da ikinci kademede kullanacaksınız. Düğmeyi BMW'den alabilirsiniz. En güzeli servise götürmek, elektrik biraz tehlikeli bir uğraş.

Düğme çalışıyor iki kademe olarak (sadece sol tarafta), ancak sağ çalışmıyor hiç.

GezenGen' Alıntı:
Düğme çalışıyor iki kademe olarak (sadece sol tarafta), ancak sağ çalışmıyor hiç.
Hmm. Sanırım elcikte sorun var. Tek olarak satılmaz herhalde. Çıkma parça satanlara sorabilirsiniz. Sahibinden. com'da bu işi yapan çok kişi var.

Teşekkürler. Bakıyorum oraya da ancak bulamadım. Sanırım yurtdışından uygun olabilecek 1 çift ısmarlayacağım.

GezenGen' Alıntı:
Teşekkürler. Bakıyorum oraya da ancak bulamadım. Sanırım yurtdışından uygun olabilecek 1 çift ısmarlayacağım.
Özel mesaj ile ulaşın oradakilere. Muhakkak vardır.

çakmak çıkışı olması lazım..... selenin sol altında
egzos enteresan benim başıma hiç öyle bir yanma olayı gelmedi..

Çakmak çıkışı yok ama yaptıracağım herhalde. Egzosda sadece bir artçının değil, birçok farklı kişinin başına geldi. Onu da bir göstermem gerek sanırım.

the venturer' Alıntı:
Hmm. Sanırım elcikte sorun var. Tek olarak satılmaz herhalde. Çıkma parça satanlara sorabilirsiniz. Sahibinden. com'da bu işi yapan çok kişi var.
elcik ısıtma sistemini sıfır yani takım olarak 60 tl ye honda servislerinde bulunuyor takıp veriyorlar bmw servisleri yüksek fiyat çekiyor.

GezenGen' Alıntı:
istoçta honda servisinde 60 tl,ye süper elcik ısıtma bulunuyor ve montalıyorlar bilginize ve garantili. ;)

UFUKK' Alıntı:
istoçta honda servisinde 60 tl,ye süper elcik ısıtma bulunuyor ve montalıyorlar bilginize ve garantili. ;)

fiyat çok süpermiş borusanda bi hayli fazla olur muhakkak...
yanlışlık olmasın.... 60 tl ye bir çift eldiven verip yollamasınlar :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.